[ŽT] „Gudrus ir klastingas.“ Vyksta neįtikėtini įvykiai  ()

„Jo reikėtų atsikratyti.“


Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.
© geralt (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/war-nuclear-war-redder-stud-finger-3038098/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Publicistas Stanislavas Belkovskis apibūdino Putino asmenybę, pabrėždamas, koks jis gudrus ir klastingas.

Kremliaus vadovas ieško žmonių silpnybių, kad galėtų jais manipuliuoti, sakė Stanislavas Belkovskis. Tuos, kuriais neįmanoma manipuliuoti, Putinas negailestingai nužudo, pridūrė politikos technologas.

Stanislavo Belkovskio interviu kanalui „Ir sugriaudėjo Gremas“ galite peržiūrėti „YouTube“. 

[Vokietija] Iki 100€ pigiau nei Lietuvoje ir stulbinamos galimybės. Išskirtinis roboto dulkių siurblio pasiūlymas (Video, „Liectroux V3S Pro“)
1890 1

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

„Putinas ieško „mygtuko“, kad galėtų manipuliuoti žmonėmis. Putinas turi gero verbuotojo reputaciją, ir galbūt ne be pagrindo. Jis yra toks „nano velnias“: kiekviename žmoguje jis išsirenka pagrindinę ydą, kurios pagalba tą žmogų galima paveikti (kažkas yra garbėtroška, o kažkas – godus)“, – savo išvadomis dalijosi publicistas.

 

Po to Stanislavas Belkovskis pridūrė svarbią mintį: „Jei žmogaus negalima kontroliuoti, jei jis paklūsta tam tikrai vertybių sistemai, kuria remiantis jo negalima užverbuoti, tai yra labai pavojingas žmogus, ir jo reikėtų atsikratyti. Neatsitiktinai visi ideologiškai motyvuoti žmonės, valdant Putinui, yra arba ištremti, arba pasodinti į kalėjimą, net jei jie visiškai palaiko jo pagrindinę politikos kryptį.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(3)
(12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: