Pavojus NATO? Putinas pakartojo savo 2019 m. elgesį (Video)  ()

V. Putinas savo kalbose vartojo praktiškai tą pačią frazę.


V. Putinas
V. Putinas
© Stop kadras | https://x.com/agents_media

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas susitikime su užsienio žurnalistais pareiškė, kad Rusija neketina pulti NATO šalių. Tuos pačius žodžius Rusijos prezidentas pasakė prieš penkerius metus per viršūnių susitikimą. 

Apie tai rašo „Telegram“ kanalas „Agentūra. Žinios“.

Kaip pažymėta, V. Putinas bandė paneigti daugelio ekspertų teiginius, kad Rusijos Federacija planuoja ataką prieš NATO šalis. Diktatorius buvo emocingas ir rodė įvairias išraiškas bei gestus.

Įdomu tai, kad V. Putinas abiejų kalbų metu vartojo beveik tą pačią frazę – „nesąmonė, nesąmonė“. Taigi jis bandė emocingai įrodinėti, kad Rusijos kariuomenė neplanuoja įsiveržti į Aljanso šalis.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Masiškai perkami šlifuokliai, mini LED projektoriai, SUP irklentės, belaidės pompos, nešiojami PC ir kt. (Video)
2820 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Drillpro“ - kampinis šlifuoklis su 1 arba 2 baterijomis, įkrovikliu

2) „BlitzWolf BW-V3“ - mini LED vaizdo projektorius

3) „FunWater SUPFW02A“ - pripučia SUP irklentė

4) „TUERBB T-AP71“ - belaidė pompa, 150PSI

5) Mini elektrinis šlifuoklis

6) „Ninkear N14 Pro“ - nešiojamas PC, 16GB RAM, 1TB SSD, WIN 11

Išsamiau

V. Putino prieštaravimas 2019 m.:

„nepaisant visų problemų su Ukraina, spekuliacijų apie Krymą ir Donbasą. Visi puikiai supranta, kad Rusija nieko nepuls. Kiek žmonių yra Europos Sąjungoje, kiek NATO? Koks yra bendras ekonominis ir karinis potencialas? Tai nesąmonė, kvailystė.“

Putino prieštaravimas 2024 m.:

„taigi, jie sugalvojo, kad Rusija nori pulti NATO. Jūs visiškai išprotėjot, ar kaip? Kvaili visiškai, kaip šis stalas? Kas tai sugalvojo? Tai nesąmonė, nesąmonė.“

 

 

Įdomu ir tai, kad 2019 metais jo žodžius dažnai pertraukdavo kosulys. Kartkartėmis V. Putinas nusišypsodavo, pašiepdamas grasinimus užpulti. Nors 2024 metais jis nebekosi, o jo pasisakymas skamba agresyviai, kas pabrėžiama vizualiai – veido išraiška ir mimikomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(0)
(5)
(-5)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: