Rusija deda į kojas. Neįtikėtina. Jie atsisako savo tikslų  (1)

„Mes nugalėjome, galime laimingi grįžti namo.“


Maskva
Maskva
© serbuxarev (Pixabay Content Licence)|https://pixabay.com/photos/street-city-building-moscow-russia-4630827/

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-09 Rusija deda į kojas. Neįtikėtina. Jie atsisako savo tikslų  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija atsisako savo „specialiosios karinės operacijos“ tikslų, nes supranta, kad negali užimti Donecko, Luhansko, Chersono ir Zaporižios sričių, sako politologas Kirilas Sazonovas. 

Jevgenijus Balickis, save vadinantis okupuotos Zaporižios srities dalies „gubernatoriumi“, pareiškė, kad Rusijoje atsiras nauja federalinė apygarda iš keturių „naujų regionų“ ir Krymo. 

„Naujoji federalinė apygarda, į kurią įeis keturi nauji regionai (Donecko liaudies respublika, Luhansko liaudies respublika, Zaporižios ir Chersono sričių dalys) ir Krymas, gali būti pavadinta „Novorosija“, – Rusijos žiniasklaidai sakė Balickis. 

Pasak politologo ir kariškio Kirilo Sazonovošis Balickio pareiškimas gali reikšti viena – Rusijos Federacija supranta, kad jiems nepavyks pasiekti savo vadinamosios „specialios karinės operacijos“ tikslų ir visiškai užimti Donecko, Luhansko, Zaporižios ir Chersono sričių. 

Fantastiškos Android planšetės tik 73€! Beprotiškas kainos ir kokybės santykis („V61“)
2843

Nuostabiai gera kaina

Greitas ir saugus pristatymas

Geros savybės ir kokybė

Išsamiau

„Okupantų atstovai pamažu užsičiaupia apie „visišką teritorijų išlaisvinimą“ prie šių regionų sienų. Matyt, Kremlius nėra tikras, kad jiems pavyks užimti visas Donecko, Zaporižios ir Chersono sritis. Taigi jie apsimes, kad to daryti neplanavo. Jie su pasididžiavimu sakys, kad planavo išlaisvinti „Novorosiją“ – ir išlaisvino. „Karinės operacijos“ tikslai pasiekti, Didysis Vadas yra nuostabus ir šlovingas. Pergalė, visi gali grįžti namo laimingais veidais ir pagarbinti carą“, – sakė Sazonovas. 

 

Anot jo, būtent Balickio pareiškimas leidžia suprasti, kaip Kremlius vertina savo galimybes. Tai yra, pažymėjo ekspertas, okupantai planuoja sutelkti dėmesį į užimtų teritorijų išlaikymą, o ne į prasiveržimą prie Dnipro. 

„Taigi Ukrainos kariuomenei pavyko suprantamu būdu paaiškinti okupantams, kad kovoti toliau jiems yra labai blogas variantas. Tačiau mes irgi turime savo nuomonę dėl okupuotos teritorijos išsaugojimo“, – pabrėžė Sazonovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(200)
(20)
(180)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)