[ŽT] Taip monetos į Trevi fontaną Romoje dar nesate metę (Video)  ()

Į Romą atėjo technologijos.



© Giorgio Galeotti (CC BY-SA 2.0) | https://en.wikipedia.org/wiki/Trevi_Fountain#/media/File:Fontana_di_Trevi_-_Rome,_Italy_-_November_6,_2010_(6212401026).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taip monetos į Trevi fontaną Romoje dar nesate metę. Prie garsiojo Trevi fontano pastatyta speciali mašina, kuri pati į fontaną meta „laimingas“ monetas. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai sumokėti kortele.

Apie tai rašo NEXTA.

Trevi fontanas (it. Fontana di Trevi) – didžiausias ir garsiausias Romos fontanas. Trevi fontanas yra didelio pastato fasadas, kurį suprojektavo architektas Nicola Salvi 1735 m. Fontano skulptūras suprojektavo Berninio mokyklos menininkai. Trys centrinės skulptūros simbolizuoja Neptūną, apsuptą dviejų tritonų, kurių vienas mėgina susidoroti su nevaldomu jūrų arkliuku, o kitas veda ramesnį gyvūną. Jie simbolizuoja dvi prieštaringas jūros būsenas. Fontano aukštis 26,3 m, o plotis 49,15 m.

[EU+Kuponai] „June Mega Sale“! Įspūdingi prizai ir pasiūlymai: energijos stotelės, el. paspirtukai, siurbliai ir kt. (Video)
2919 1

„June Mega Sale“ išpardavimas!

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „FOSSiBOT F1200“ - mobili energijos stotelė, 1200W, 1024Wh, LiFePO4

2) „Narwal Freo X Plus“ - 7800Pa, plovimas, unikalus šepetys, atliekų suspaudimas, APP

3) „JIGOO C500“ - puikios kainos belaidžiai dulkių siurbliai

4) „BOGIST M1 Elite“ - 350W, 36V 10Ah el. paspirtukas

Išsamiau

Trevi fontanas populiarus ne tik dėl savo skaidraus vandens, bet ir dėl legendos, kuri byloja, kad norint sugrįžti dar kartą į Romą, būtina per kairį petį su dešine ranka atsigręžus nugara į fontaną mesti monetą.

Bet į Romą atėjo technologijos ir nuo šiol monetą į Trevi fontaną „mesti“ galėsite kiek kitaip.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(4)
(-3)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: