Putinui negana net Europos. Skelbiami kiti taikiniai (Video)  ()

„Šis Rusijos režimas nepripažįsta sienų...“


V. Zelenskis
V. Zelenskis
© Stop kadras | https://www.youtube.com/live/Z-n6eqneEic

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija nuolat kelia grėsmę kitoms pasaulio valstybėms ir tiesiogiai joms grasina. Volodymyras Zelenskis įvardijo galimų Rusijos tikslų eiliškumą, jei Ukraina nesipriešins.

Ukrainos prezidentas, sakydamas kalbą Prancūzijos Nacionalinėje Asamblėjoje, sakė, kad artimiausi Rusijos agresijos taikiniai gali būti Baltijos šalys, Lenkija ar Balkanai. V. Zelenskio teigimu, Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui neužtenka net Europos.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Masiškai perkami šlifuokliai, mini LED projektoriai, SUP irklentės, belaidės pompos, nešiojami PC ir kt. (Video)
2757 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Drillpro“ - kampinis šlifuoklis su 1 arba 2 baterijomis, įkrovikliu

2) „BlitzWolf BW-V3“ - mini LED vaizdo projektorius

3) „FunWater SUPFW02A“ - pripučia SUP irklentė

4) „TUERBB T-AP71“ - belaidė pompa, 150PSI

5) Mini elektrinis šlifuoklis

6) „Ninkear N14 Pro“ - nešiojamas PC, 16GB RAM, 1TB SSD, WIN 11

Išsamiau

Ukrainos lyderis sakė, kad rusai vėl bando pertvarkyti Europą jėga ir teigia, kad kai kurios tautos tariamai „nenusipelnė“ egzistuoti savarankiškai. Jis pabrėžė, kad visa tai šiandien yra nukreipta prieš Ukrainą, tačiau rytoj gali atsisukti prieš kitas šalis.

„Šis Rusijos režimas nepripažįsta sienų, net Europos jam neužtenka, jis jau sunaikino Siriją ir kelia chaosą Sahelyje, kursto terorą ir naikina gyvybę ten, kur tik gali pasiekti, kur nesutinka pasipriešinimo“, – paaiškino jis.

 

Birželio 7 dieną Ukrainos prezidentas su oficialiu vizitu lankėsi Paryžiuje. V. Zelenskis pasakė kalbą Prancūzijos Nacionalinėje Asamblėjoje.

Šalies vadovas, kalbėdamas prieš Prancūzijos parlamentą, pažymėjo, kad, deja, Europa vėl nustojo būti taikos žemynu.

Politiko teigimu, dabar gyvename nacizmo sugrįžimo laikais, kai Europoje miestai vėl sulyginami su žeme ir deginami kaimai, kai Europoje vėl gyvuoja filtravimo stovyklos, trėmimai ir neapykanta. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(0)
(11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()