Tai padarys 90 % Rusijos gyventojų. Kas laukia Putino (Video)  ()

„Su Putinu bus visiškai taip pat.“



© Mos.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:View_of_Moscow1.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos istorijoje yra pavyzdžių, kai valdovai prarado viską ir net gyvybes per trumpą laiką ar net per dieną, sakė Michailas Šeitelmanas. Putino režimas nebus išimtis, o žmonės kažkada „išvys šviesą“ ir norės derėtis su Ukraina ir pasauliu. Tada viskas Rusijos Federacijoje žlugs per trumpiausią įmanomą laiką.

Michailo Šeitelmano interviu kanalui „24 kanalui“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Publicistas priminė faktą iš Rusijos Federacijos istorijos, iliustruojantį, kaip šioje šalyje griūva režimai: „Visada viskas griūna per vieną dieną, imperijos subyra per vieną dieną. Likus dviem dienoms iki Nikolajaus II atsisakymo, 90% Rusijos gyventojų buvo monarchistai, o kitą dieną neliko nė vieno monarchisto. Visi jį metė. Jie Nikolajų II kažkur įvarė ir „pamiršo“ jo šarvuotame vežime. Su Putinu bus visiškai taip pat“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! SUP irklentės, lietuvių rekomenduojami LiFePO4 akumuliatoriai, suktukai, šlifuokliai ir kt. (Video)
1854 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFW04A“ - pripučia SUP irklentė

2) „LANPWR“ - 12V 100Ah LiFePO4 aukščiausios klasės akumuliatorius

3) „Drillpro“ - 20V suktukas, su dviem baterijomis, įkrovikliu

4) „Drillpro“ - 800W kampinis šlifuoklis su 2 baterijomis

5) „INSE 6“ - belaidis dulkių siurblys

6) „Bakeey“ - 30000mAh išorinė baterija, įkraunama ir nuo saulės

Išsamiau

Tuo pat metu Michailas Šeitelmanas pasakojo, kokie veiksmai priartins Putino režimo žlugimą: „Kai jie klausia: „Ką mums daryti? Ką mes turime daryti, kad taip nutiktų Rusijai?" Turime daryti tai, ką sako Zelenskis: visiška Rusijos blokada, kurioje jiems bus aišku, kad vienintelė išeitis yra čia: arba kaip Ceausescu prie sienos, arba ateikite pas mus, atneškite savo milijardus, mes su jumis derėsimės. Tai yra sąlygos, kuriomis jie turi derėtis su mumis. Mūsų tikslas – į tokią situaciją įvesti Rusiją“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(189)
(5)
(184)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: