Tai pilnas STOP! Košmaras Rusijoje (Video)  (1)

Rusijoje kilo finansinė panika.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šį rytą (birželio 13 d. – Red.) Rusijoje kilo finansinė panika dėl naujų sankcijų, kurias JAV įvedė Maskvos biržai. Reakcija į tarptautines sankcijas buvo žaibiška: Rusijos įmonių akcijos ėmė sparčiai kristi, o Maskvos biržoje buvo sustabdyta didžiausia prekyba doleriais ir eurais.

Pasak Rusijos naujienų agentūrų, sankcijos sukėlė masinį valiutos blokavimą didžiausių Rusijos Federacijos maklerio įmonių klientų sąskaitose. Bankai pranešė, kad laikinai negalima išsiimti JAV dolerių, eurų ir Honkongo dolerių iš tarpininkavimo sąskaitų.

[Vokietija+Mažiausia kaina] Būtinas daiktas turintiems įvairaus tipo baseiną - puikus robotas palaikys maksimalią švarą (Video, „KOSGHO“)
1415 1

Mažiausia kaina šiais metais

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Paskutiniai vienetai

Belaidis robotas tinka įvairaus dydžio ir formos baseinams

Išsamiau

Sankcijų fone JAV dolerio kursas pakilo iki 100 Rusijos rublių, todėl valiutos keityklose susidarė ilgos eilės. Maskvos birža įvedė pilną STOP prekybai doleriais, eurais ir Honkongo doleriais.

Nukentėjo ir didžiausias privatus internetinis bankas „T-Bank“: jo programa nustojo tvirtinti įkainius ir atšaukia operacijas su JAV doleriais.

Ekspertai pastebi, kad pagrindinis sankcijų tikslas yra ne visiškai sugriauti Rusijos ekonomiką, o itin apsunkinti lėšų srautą į Rusijos biudžetą; padaryti juos labai brangiais ir sumažinti iki kuo žemesnio lygio, todėl sankcijos įvedamos dalimis.

 

Šių „porcijų“ prasmė yra nustatyti ankstesnių sankcijų „skyles“ ir jas kuo griežčiau uždaryti, po to įvedant naują seriją, naikinančią kitą lėšų srauto į Rusijos biudžetą sektorių.

Lėta ir gana ekonomiška strategija, bet kartu labai efektyvi savo sistemiškumu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(97)
(3)
(94)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)