„Jis tikrai negelbės Lietuvos“ (Video)  ()

NATO šalys kol kas nekelia jokios grėsmės Rusijai.



© ©kremlin.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Military_parade_on_Red_Square_2016-05-09_001.jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

NATO šalys kol kas nekelia jokios grėsmės Rusijai, nes jos vis dar bando reikalauti taikos ir nebando sustabdyti Putino, sakė Ivanas Jakovina. Tik Ukraina nepabijojo „antrosios pasaulio armijos“ ir suteikė jai tinkamą atkirtį. Štai kodėl Putinas bijo Ukrainos.

Ivano Jakovinos nuomonę galite rasti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Politikos apžvalgininkas papasakojo, kaip Putinas vertina kai kuriuos Vakarų šalių lyderius: „Trumpas jam atrodo kaip žmogus „su deglu ir šakėm“, kad, atėjęs į valdžią, viską sudegintų ir sunaikintų, o visus, kurie jam nepatinka, sunaikintų. Trumpas tikrai negelbės Lietuvos, jei kažkas atsitiks. Putinas, tokių žmonių veiduose kaip Scholzas, mato, kad jie tikrai bijo padėti Ukrainai. Jis supranta, kad jie jo bijo, O Putinas jų nebebijo: jie priverčia jį niekinamai šypsotis. Žinoma, ne visi: jis bijojo Johnsono, bet ne Scholzo.“

[EU+Kuponas+Dovanos] Fantastiškas el. dviratis vos už 749€ - tik pirmiems 5 pirkėjams! Modernaus dizaino, galingas, sukimo momento jutiklis ir apžvalgininkų pagyros („DYU T1“, Video)
1576 4

Ypatinga kaina technologijos.lt skaitytojams

Tik pirmiems 5 pirkėjams

Papildomos dovanos

Greitas ir saugus pristatymas

1 metų garantija

Aukščiausios klasės produktas

Išsamiau

Po to žurnalistas įvardijo tuos, kurių Kremliaus vadovas iš tikrųjų bijo, ir paaiškino, kodėl: „Putinas bijojo buvusio Bideno, bet ne dabartinio Bideno ir kaip bebūtų keista, Putinas labai bijo tik Ukrainos, nes Ukraina jam galingai pasipriešino , ir tai jį skaudina kiekvieną dieną. Jis tikrai bijo Ukrainos, bet nebijo visų kitų, kurie dreba“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(188)
(29)
(159)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()