„Tai tik viena komanda, o Latvijoje jų daug.“ Neįtikėtina kas keliauja į Ukrainą  ()

Renkamos lėšas Ukrainos kariams fronte remti.


Parama Ukrainai
Parama Ukrainai
© Stop kadras | https://www.youtube.com/watch?v=GAtlZjkdkVs&t=37s

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Osokins Festival of Freedom for Ukraine“ – tai muzikinis festivalis, skirtas Ukrainai ir pastaruosius trejus metus renkantis lėšas būtiniausioms Ukrainos gynėjų reikmėms įsigyti, per pastaruosius 18 mėnesių surinkęs daugiau nei 171 000 USD ir išsiuntęs daugiau nei 25 000 savaime besišildančių pietų į Ukrainos frontą. 

Latvijos labdaros renginys, vadinamas „Osokins Festival of Freedom for Ukraine“, surinko lėšas dviems savaime besišildančių patiekalų siuntoms Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms, teigia festivalio įkūrėjas ir organizatorius bei pianistas Andrejus Osokinas. Trečioji siunta bus išsiųsta iki birželio pabaigos, praneša „Ukrinform“.

[Vokietija+Rekordinė kaina] Tik 84€ energijos stotelės tarnaus bent 10 metų! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („DLNRG PPS2400“)
1401

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Latvija, viena iš Baltijos šalių, dovanojo Ukrainai ginklus, ryšių įrangą, su energetika susijusią įrangą ir humanitarinę pagalbą nuo visapusiškos Rusijos invazijos pradžios 2022 metais, kasmet skirdama apie 0,25 % savo bendrojo vidaus produkto.

 

„Ukrinform“ duomenimis, Latvijoje nuo balandžio 5 d. iki gegužės 12 d. vykusio festivalio tikslas – palaikyti Ukrainą ir jos gynėjus, vykstant Rusijos agresijai. Jame paprastai vyksta garsių muzikantų ir menininkų koncertų serija, dažnai apimanti ir klasikinius, ir šiuolaikinius kūrinius.

A. Osokinas teigė, kad už festivalio metu surinktas lėšas perkamos būtiniausios Ukrainai prekės, ypač savaime kaistančios maisto porcijos, kurios šildo maistą cheminės reakcijos būdu, taupant laiką ir išteklius.

 

A. Osokinas pabrėžė, kaip svarbu tęsti šias pastangas, nes tokių prekių paklausa išlieka didelė, ypač žiemą.

„Mes padarysime viską, kad palaikytume [Ukrainos] karius, kurie dabar yra fronto linijoje. Ir tai tik viena vienos komandos kampanija. Latvijoje yra daug žmonių, kurie tai daro“, – „Ukrinform“ sakė jis.

„Osokins Festival of Freedom for Ukraine“  Latvijoje vyksta penktą kartą, o pastaruosius trejus metus jis buvo skirtas Ukrainai, prasidėjus plataus masto Rusijos agresijai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(1)
(33)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()