„Viskas. Pralaimėta labai svarbi kova“  (2)

„Putino pareiškimas apie jo taikos formulę yra pasikartojimas.“



© kremlin (stop kadras) | https://www.youtube.com/watch?v=yPP1PtL6bMw&t=2s

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Putinas statymų nekelia. Jis nervinasi. Putino pareiškimas apie jo taikos formulę yra pasikartojimas. Viskas, ką jis pasakė, buvo patvirtinta dar tada, kai Rusijos Federacija keitė Konstituciją. Todėl tie, kurie sako, kad Putinas pagaliau įvardijo „Šiaurės karinės apygardos tikslus“ ir kuria versijas apie tai, labai klysta. Šiaurės karinės apygardos tikslai buvo ir išlieka kitokie – tapti trečiuoju pasaulio ašigaliu. Ko, matyt, Putinui nepavyks pasiekti.

Daugelis teigia, kad pareiškimo priežastis – Taikos viršūnių susitikimas. Iš dalies tikriausiai taip, ta prasme, kad šis teiginys yra labai emocingas, o ne racionalus. Taip sako įskaudintas žmogus, pralaimėjęs labai svarbią kovą savo gyvenime. Putinas nuoširdžiai tikėjo galintis blefu prispausti kolektyvinius Vakarus ir priversti visus derėtis. Vos prieš du mėnesius atrodė, kad jam pavyko. Tačiau nuo to momento, kai po ilgų dvejonių amerikiečiai nusprendė Ukrainai skirti 61 milijardą dolerių, viskas klostosi ne pagal jo scenarijų. Jis negali tam pasipriešinti niekuo kitu, tik žodžiais. Jis nekelia statymų, kaip daugelis sako – jis nervinasi.

[EU+Kuponas+Dovanos] Fantastiškas el. dviratis vos už 749€ - tik pirmiems 5 pirkėjams! Modernaus dizaino, galingas, sukimo momento jutiklis ir apžvalgininkų pagyros („DYU T1“, Video)
1815 4

Ypatinga kaina technologijos.lt skaitytojams

Tik pirmiems 5 pirkėjams

Papildomos dovanos

Greitas ir saugus pristatymas

1 metų garantija

Aukščiausios klasės produktas

Išsamiau

Yra dar vienas svarbus aspektas: Putino pareiškimas yra tyčinis visų galimų traukimosi kelių atkirtimas. Putinas vis dar svajoja tapti lyderiu, sėsiančiu prie Jalta-2 derybų stalo. O dabartinis pareiškimas, kaip ir konstitucijos pakeitimai, nukerta atsitraukimo kelius sau ir aplinkiniams. Tačiau istorija rodo, kad aplinka labai dažnai spjauna į šiuos atkirstus traukimosi kelius.

 

Putinas žengia į karo vardan karo etapą arba siekia „įsivelti į muštynes ir tada išsiaiškinti“. Jis negali pasitraukti iš karo ir negali laimėti, todėl nusprendė tempti laiką. Deja, žmonių gyvybių kaina.

Visa tai labai sustiprina Kinijos, kaip derybininkės, vaidmenį. Pagrindinis įtakos svertas rusams yra Pekinas. Ir norime to ar ne, dabar galime tvirtai pasakyti, kad taikos be Kinijos formulė yra beveik neįmanoma.

 

Apie tai rašo ukrainiečių politologas Vadymas Denysenko savo feisbuke.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(111)
(10)
(101)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)

Susijusios žymos: