[ŽT] „Niekas neatvyko...“ (Foto)  ()

Iš viso viršūnių susitikime dalyvauja delegacijos iš 92 šalių.



© @Ekrano kopija

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-16 [ŽT] „Niekas neatvyko...“ (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Telegram“ kanalas „Om TV“ rašo publikuoja nuotraukas ir rašo: „Šveicarija. Taikos viršūnių susitikimas Ukrainoje. Anot rašistų, niekas neatvyko...“

Nemažai šalių, kurios yra artimos Maskvos arba yra jos įtakos orbitoje, atsisakė dalyvauti viršūnių susitikime. Tai  Azerbaidžanas, Kinija, Egiptas, Alžyras, Iranas, Mongolija, Tadžikistanas, Turkmėnistanas, Uzbekistanas, Kuba, Čadas, Kambodža, Pakistanas ir kt.

[EU+Kuponas+Dovanos] Fantastiškas el. dviratis vos už 749€ - tik pirmiems 5 pirkėjams! Modernaus dizaino, galingas, sukimo momento jutiklis ir apžvalgininkų pagyros („DYU T1“, Video)
1753 4

Ypatinga kaina technologijos.lt skaitytojams

Tik pirmiems 5 pirkėjams

Papildomos dovanos

Greitas ir saugus pristatymas

1 metų garantija

Aukščiausios klasės produktas

Išsamiau

Iš viso viršūnių susitikime dalyvauja delegacijos iš 92 šalių, iš kurių daugiau nei pusei aukščiausiu lygiu atstovauja lyderiai (prezidentai, ministrai pirmininkai ir vyriausybių vadovai).

 

Pasaulinis Taikos viršūnių susitikimas Šveicarijoje vyks birželio 15-16 dienomis. Derybų tema yra Rusijos agresijos prieš Ukrainą nutraukimas, branduolinė sauga, belaisvų ir deportuotų žmonių išlaisvinimas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(37)
(0)
(37)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()