„Tai išprovokuos naują karą.“ Šiurpinanti žinia. „Bus labai daug aukų“  ()

Europa ir pasaulis gavo griežtą perspėjimą.


Karas
Karas
© Міністерство оборони України (Atvira licencija) | https://www.facebook.com/photo/?fbid=636176382028151&set=pb.100069073844828.-2207520000

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-17 „Tai išprovokuos naują karą.“ Šiurpinanti žinia. „Bus labai daug aukų“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šveicarijoje vykusioje Pasaulinio taikos viršūnių susitikimo įžanginėje sesijoje Estijos ministrė pirmininkė Kaja Kallas griežtai perspėjo, kad bandymai nuraminti Rusiją darant teritorines nuolaidas lems ne taiką, o naują didelį karą, praneša „Ukrinform“.

„Esu susirūpinusi, kai girdžiu apie taikos iniciatyvas, kuriose neatsižvelgiama į JT Chartijos principus (dėl valstybių sienų neliečiamumo). Turime būti atsargūs, kad nesusidarytų įspūdis, jog kai kurie principai, pavyzdžiui, Ukrainos teritorinis vientisumas, yra antraeiliai“, – sakė K. Kallas.

[EU+Kuponai] „Čia bomba! Vienas įdomiausių modelių iš daugybės mano išbandytų ir 100 proc. valo geriausiai.“ Detalūs bandymai ir schema, kaip teisingai valyti langus (Video, „ABIR WD8“ apžvalga)
1739

Nuostabūs apžvalgininko vertinimai

Ypatingai žema kaina

Specialūs kuponai

Iš EU, greitas ir saugus pristatymas

Naujausi techniniai sprendimai ir puikios valymo galimybės

Išsamiau

Ji pabrėžė, kad valstybės teritorinio vientisumo neliečiamumo principo laikymasis yra būtinas siekiant ilgalaikės taikos ir yra būsimos teisingos taikos Ukrainoje kertinis akmuo.

 

„Kalbos, kad teritorinės nuolaidos agresoriui atneš taiką, yra saviapgaulė. Ne, taip nebus, nes tai jau matėme 1930-aisiais, kai jos sudarė sąlygas Hitlerio veiksmams ir privedė prie Antrojo pasaulinio karo“, – pabrėžė Estijos premjerė.

Pareigūnė teigė, kad „jei dabar bus ignoruojamos Rusijos teritorinės ambicijos, bus naujų agresijų ir daug aukų visame pasaulyje“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(34)
(0)
(34)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()