[ŽT] Europa tokių žodžių negirdėjo nuo Hitlerio laikų. Kas vyksta  ()

Izraelis atsakė.


A. Lukašenka
A. Lukašenka
© President.gov.ua, CC BY 4.0 | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D1%82_%D0%A0%D0%B5%D1%81%D0%BF%D1%83%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B8_%D0%91%D0%B5%D

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-18 [ŽT] Europa tokių žodžių negirdėjo nuo Hitlerio laikų. Kas vyksta  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Lukašenka leido sau žiauriausią antisemitinį išpuolį, apie kurį Europoje neteko girdėti nuo Hitlerio laikų, rašo Izraelio leidinys „israelinfo“. Kalbėdamas „antikorupciniame susirinkime“ jis sakė, kad Baltarusijoje daugiausia vagia žydai.

A. Lukašenka teigė, kad jis „nėra antisemitas“, tačiau faktai aiškūs – daugiau nei pusė kaltinamųjų korupcijos byloje Vitebsko srityje yra žydai. „Ar jie pas mus užima ypatingą, privilegijuotą padėtį, kad vagia ir negalvoja apie savo ateitį?“ – pasakė jis.

[Mažiausia kaina istorijoje] Tik 11,99€ už nuostabių galimybių išmaniąją vaizdo stebėjimo kamerą: 1080P, spalvotas naktinis filmavimas, judesio davikliai, signalizacija, APP ir kt.
2384 8

Mažiausia kaina istorijoje

Galioja tik pirmiems 100 vnt.

Fantastiškai geras funkcionalumas

Išsamiau

Izraelio užsienio reikalų ministerija atsakė oficialiu protestu: Užsienio reikalų ministerijos Europos ir Azijos departamento vadovo pavaduotojas Yuvalis Fuchsas Baltarusijos ambasadoriui pareiškė, kad Izraelis A. Lukašenkos žodžius laiko „papiktinančiais ir nepriimtinais“, matydamas juose „aiškų antisemitizmą“.

 

„Baltarusijos diktatoriaus elgesys yra nerimą keliantis simptomas. Pasinaudodami Izraelio izoliacija tarptautinėje arenoje, populistiniai diktatoriai bando atkurti po holokausto prarastą teisėtumą antisemitiniam kurstymui“, – rašoma leidinyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(150)
(84)
(66)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()