Bendri veiksmai prieš Vakarus. Putinas dėkoja Kim Jong Unui (Video)  ()

Agresorius dėkingas Kim Jong Unui už paramą „karinei operacijai“ Ukrainoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-19 Bendri veiksmai prieš Vakarus. Putinas dėkoja Kim Jong Unui (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Birželio 18 d. Vladimiras Putinas pirmą kartą per 24 metus apsilankė Šiaurės Korėjoje. Daugumos pasaulio šalių dėl karo Ukrainoje izoliuotas Rusijos prezidentas sąjungininkų ieško net ten.

Šia proga Šiaurės Korėjos režimo laikraštyje „Rodong Sinmun“ jis paskelbė straipsnį, kuriame dėkoja Kim Jong Unui už paramą „karinei operacijai“ Ukrainoje ir prašo imtis konkrečių bendrų veiksmų prieš Vakarų sankcijas. V. Putinas teigė, kad Rusija ir Šiaurės Korėja sukurs savo „Vakarų nekontroliuojamas“ prekybos ir finansinių atsiskaitymų sistemas, kad atsispirtų „vienašalėms ir neteisėtoms“ sankcijoms.

„Esame giliai įsitikinę, kad kartu pakelsime dvišalį bendradarbiavimą į aukštesnį lygį“, – rašė V. Putinas, „labai vertiname, kad KLDR (Korėjos Liaudies Demokratinė Respublika) tvirtai remia Rusijos specialiąją karinę operaciją Ukrainoje, išreikšdama solidarumą su mumis svarbiausiais tarptautiniais klausimais ir (...) bendros pozicijos pristatymu JT (...) Džiaugiamės, kad mūsų draugai iš KLDR labai efektyviai gina savo interesus, nepaisant Amerikos ekonominio spaudimo, provokacijų, šantažo ir karinių veiksmų grėsmių, kurios tęsiasi dešimtmečius“, – pridūrė Rusijos prezidentas.

 

Asmeninis Vladimiro Putino susitikimas su Kim Jong Unu įvyks trečiadienį, birželio 19 d.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(0)
(6)
(-6)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()