„Artėja pilietinis karas.“ Putinas tuoj bus nuverstas?  ()

Rusijai prognozuojama tamsi ateitis.


Vladimiras Putinas
Vladimiras Putinas
© Kremlin.ru (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vladimir_Putin_(2022-02-15).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje netrukus prasidės pilietinis karas ir sukilimas prieš Vladimirą Putiną, interviu portalui WNP.PL pareiškė Rusijos politologas Dmitrijus Oreškinas.

Bent jau oficialios apklausos rodo, kad diktatorius vis dar turi didžiulį palaikymą visuomenėje, o bet kokie bandymai jam pasipriešinti drąsuoliams baigiasi labai blogai. Tačiau Rusijoje gali kilti žiauri kova dėl valdžios, kuri gali baigtis net Rusijos valstybingumo pabaiga. Tokias tezes jau anksčiau išsakė rusų politologas Dmitrijus Oreškinas. Dabar analitikas interviu portalui WNP.PL pareiškė, kad Rusijoje prasidės pilietinis karas, o šis momentas artėja „sulig kiekvienais karo Ukrainoje metais“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! SUP irklentės, 4K vaizdo registratoriai, išmanieji elektros jungikliai, ant kaklo pakabinami mini ventiliatoriai, automobilio diagnostikos įrenginiai ir kt.
2234 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFW03B“ - pripučia SUP irklentė

2) „iMars X22“ - automobilinis 4K vaizdo registratorius

3) „RMDZT-1PNL“ - išmanusis elektros jungiklis

4) Ant kaklo pakabinamas mini ventiliatorius

5) „LANPWR“ - 12V 100Ah LiFePO4 aukščiausios klasės akumuliatorius

6) „Konnwei KW906“ - automobilio diagnostikos įrenginys

Išsamiau

Dmitrijus Oreškinas mano, kad tam tikra prasme Rusija jau pralaimėjo. „Rusija pralaimėjo istorines lenktynes dėl savo valstybės modelio patrauklumo. Iš čia ir jos prievartiniai bandymai priversti įvairias šalis (įskaitant Ukrainą) įsitraukti į savo įtakos sferą“, – mano politologas.

Praėjusiais metais interviu „Onet“ jis teigė, kad Rusijai gresia vidinė kova dėl valdžios tarp įvairių karo vadų ir net valstybės pabaiga dėl pilietinio karo. „Taip gali atsitikti, kai centrinė valdžia neturi pakankamai išteklių kontroliuoti valdžios užgrobimo proceso ir į kovą įsijungia įvairūs karo vadai. Tai yra visų karas prieš visus, kai nėra galios centro. Būtent tai laukia Rusijos po V. Putino, nes jis sunaikino pagarbą valstybės institucijoms ir jų svarbą visuomenės gyvenime“, – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(1)
(34)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: