[ŽT] Planas „B“. „Rusija virsta išsigimstančia valstybe“ (Video)  (2)

Kremliaus ketinimai aiškūs.



© Roman Verton (Free to use) | https://www.pexels.com/photo/saint-basil-s-cathedral-and-spasskaya-tower-in-red-square-moscow-russia-11803781/

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos ir Izraelio politikos strategas ir rašytojas Michailas Šeitelmanas, palaikantis Ukrainą, atskleidė Kremliaus  planą „B“. Interviu su Alekseju Gomonu, kurį galima žiūrėti „YouTube“ kanale „V gostiach u Gordona“, analitikas teigė, kad būtent Sankt Peterburgo tarptautinis ekonomikos forumas atskleidė Kremliaus ketinimus.

„Viskas tapo aišku. Akivaizdu, kad jie nusprendė visą šalį atiduoti savo vaikams. Tokia jų strategija“, – sakė Šeitelmanas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! El. paspirtukai, lazeriniai nivelyrai, endoskopai, 3in1 mikrofonai, planšetės ir kt. (Video)
1290 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-06-30/2024-07-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „ENGWE S6“ - 500W off road el. paspirtukas

2) 16 linijų lazeriniai nivelyrai su 2 baterijomis ir APP

3) Puikios kainos endoskopas (1 arba 5 metrų ilgio)

4) „BlitzWolf BW-SX31“ - 3in1 belaidis „Lavalier“ mikrofonas

5) „Hcalory HC-A22“ - 6-8,5kW automobilinis dyzelinis oro šildytuvas

6) „N-One NPad Plus“ - 16+128GB, 10,4 colių 2K ekrano Android 13 planšetė

Išsamiau

Tuomet ekspertas paaiškino: Rusijos aukštuomenės vaikai forume dalyvavo ne kaip svečiai, kaip anksčiau, o kaip visaverčiai dalyviai. Kalbame apie pakankamai didelį palikuonių skaičių, o tai leidžia daryti atitinkamas išvadas.

Eksperto teigimu, tai puiki žinia Ukrainai, nes jai naudinga, kad Rusija pagaliau virsta išsigimstančia valstybe. „Taip nutinka, kai įpėdiniais tampa ne vadovai, o vaikai. Visiems žinoma, kad gamta su genijų vaikais ilsisi (talentingi tėvai gimdo vidutinius vaikus)“, – šypsodamasis reziumavo Šeitelmanas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(141)
(2)
(139)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (2)