[ŽT] „Putinas to neleido.“ Neįtikėtina žinia. Kas nutiko Rusijos generolui Nr.1  ()

Naujasis gynybos ministras mano, kad Gerasimovą reikia pakeisti.



© Пресс-служба Президента Российской Федерации (CC BY 4.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vladimir_Putin_with_Valery_Gerasimov_%282018-04-20%29.jpg

Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-06-27 [ŽT] „Putinas to neleido.“ Neįtikėtina žinia. Kas nutiko Rusijos generolui Nr.1  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasirodo, Tarptautiniam baudžiamajam teismui išdavus Rusijos armijos generalinio štabo viršininko Valerijaus Gerasimovo arešto orderį, jis savo ruožtu prašė susitikti su Putinu.

Prieš kelias dienas, kai Gerasimovas jau tiksliai žinojo, kaip klostysis įvykiai, jis bandė susitikti su Putinu, tačiau Kremliaus vadovas asmeniškai susitikti nesutiko, nors pritarė pokalbiui telefonu, kaip pranešė „Telegram“ kanalas „Kremliaus tabokinė“.

[Mažiausia kaina istorijoje+Vokietija] „Xiaomi“ robotas su flagmanų galimybėmis - paskutiniai vienetai (Video, „Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 3C“)
1136 1

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

Gerasimovas Putinui pasakė, kad dėl sveikatos jis norėtų išeiti į pensiją. Tačiau jis nieko nesakė apie arešto orderį. Žinoma, Putinas Gerasimovo neišleido į pensiją, motyvuodamas tuo, kad šiuo metu jo reikia kare.

 

Visgi, neaišku, ar šiuo klausimu Putinas kalbėjosi su Belousovu, tačiau naujasis gynybos ministras mano, kad Gerasimovą reikia pakeisti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(8)
(21)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()