„Galingai.“ Tai ne pirmas kartas (Video)  ()

Savo pasirodymo metu Reynoldsas sujaudino Ukrainos gerbėjus.



© @Ekrano kopija

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Galingai. Viena populiariausių roko grupių pasaulyje „Imagine Dragons“ dar kartą išreiškė savo palaikymą ukrainiečiams. Garsus dainininkas ir grupės lyderis Danas Reynoldsas iškart koncerto metu paragino nutraukti kruviną karą Ukrainoje.

Savo pasirodymo metu Reynoldsas sujaudino Ukrainos gerbėjus, vaizdo įrašu iš grupės koncerto jie pasidalijo „TikTok“. „Imagine Dragons“ dainininkas į sceną išėjo su plakatu rankose, jis atrodė kaip Ukrainos vėliava. Jame buvo parašyta „Stop war“ („Stop karui“ – UNIAN).

[Vokietija] Fantastiški 21V suktukai-grąžtai tik 27€! Su 2 baterijomis, reguliuojami greičiai, 25+2 padėtys ir kt.
2409 3

Nuostabiai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus siuntimas

Puikus funkcionalumas

Išsamiau

Tuo metu jis atliko garsiąją grupės dainą „It's Time“. Muzikantas pakeitė kai kurias kompozicijos frazes ir ragino sustabdyti kraujo praliejimą Ukrainoje.

Tai ne pirmas kartas, kai „Imagine Dragons“ išreiškia savo paramą Ukrainai. 2023 metų pabaigoje jau buvo panaši situacija. Grupės lyderis pasirodymo metu scenoje tada iškėlė Ukrainos vėliavą ir ją pabučiavo. Reynoldsas taip pat skandavo Ukrainą palaikančius šūkius.

 

Be to, prieš tai „Imagine Dragons“ išleido dainos „Crushed“ vaizdo įrašą, kuriame dalyvavo 14-metis ukrainietis iš Novohryhorivkos. Vaikinas net koncertavo su muzikantais toje pačioje Varšuvos scenoje.

„Imagine Dragons“ aktyviai dalyvauja labdaringoje veikloje. 2022 m. Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis grupę „Imagine Dragons“ paskelbė fondo „UNITED 24“ ambasadoriais, teikiančiais humanitarinę pagalbą Ukrainai.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(23)
(0)
(23)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()