„Ant stalo pas visus.“ Zelenskis daro svarbų pranešimą  ()

Ukrainos prezidentas padarė pareiškimą.


Volodymyras Zelenskis
Volodymyras Zelenskis
© President Of Ukraine (CC0 1.0) | https://commons.wikimedia.org/wiki/File:President_of_Ukraine_pays_tribute_to_memory_of_Babyn_Yar_victims._(53725074535).jpg

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prezidentas Volodymyras Zelenskis pabrėžė, kad Ukraina pati nuspręs, kada prasidės derybos su šalimi agresore – su Rusija. Kaip praneša UNIAN korespondentas, atitinkamą pareiškimą jis padarė per bendrą spaudos konferenciją su Slovėnijos prezidente Nataša Pirc Musar Kyjive.

Prezidentas pažymėjo, kad Ukraina parodė iniciatyvą ir pasirinko diplomatinį kelią, nes yra karo auka.

„Taikos aukščiausiojo lygio susitikimas praėjo. Dabar dirbame prie trijų išsamių planų: energetikos, aprūpinimo maistu ir mainų (belaisvių ir vaikų grąžinimo – UNIAN), ir esu tikras, kad šiuos klausimus išspręsime. Bent jau parengsime išsamų planą. Tai bus artimiausiu metu. Visus kitus Taikos formulės punktus taip pat atidirbsime ir parengsime bendrąjį planą, kuris bus padėtas ant stalo pas visus mūsų partnerius“, – sakė V. Zelenskis.

[Mažiausia kaina istorijoje+Vokietija] „Xiaomi“ robotas su flagmanų galimybėmis - paskutiniai vienetai (Video, „Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 3C“)
1343 1

Mažiausia kaina istorijoje

Iš Vokietijos

Ribotas kiekis

Puikios savybės ir galimybės

Išsamiau

Jis pabrėžė, kad Ukrainai labai svarbu parodyti planą, kaip užbaigti karą, kuriam pritartų didžioji pasaulio dalis: „Tai diplomatinis kelias, prie kurio mes dirbame.“

Atskirai valstybės vadovas pažymėjo, kad Ukraina didina bepiločių orlaivių, radioelektroninės kovos priemonių, artilerijos gamybą.

 

„Nes turime būti stiprūs mūšio lauke. Nes jei esi silpnas – tai ne todėl, kad kažkas nori kariauti. Mes nenorėjome nuo pat pradžių. Ir dabar niekas nenori. Tai, ko mes norime, yra taika. Bet turime būti stiprūs, todėl ir vystome savo produkciją, kad būtume stiprūs“, – sakė V. Zelenskis.

„Tai yra du lygiagretūs dalykai: būti stipriems mūšio lauke ir parengti aiškų planą, detalų planą, ir jis bus parengtas šiais metais“, – pabrėžė V. Zelenskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(27)
(3)
(24)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()