„Visame pasaulyje ieško mirusių vaikų.“ Kraują stingdantis Rusijos planas  ()

„Nelegalūs agentai yra specifinis Rusijos bruožas.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

BILD: Rusija visame pasaulyje ieško „mirusių sielų“.

Vokiečių žurnalistas Florianas Fade'as padarė sensacingą pareiškimą: „Rusija visame pasaulyje ieško mirusių vaikų, kad galėtų pavogti jų tapatybę savo agentams“.

2013 metais du Rusijos agentai buvo teisiami Vokietijoje ir vėliau išduoti Rusijos Federacijai.

Andreasas ir Heidrun Anschlagai ilgus metus gyveno Vokietijoje, apsimesdami eiline sutuoktinių pora. Net jų dukra nežinojo, kad jos tėvai nuo devintojo dešimtmečio šnipinėjo Rusijai.

[EU+Kuponai] Specialūs pasiūlymai turintiems augintinių ir namų švarai! Neregėta automatizuota kačių kraiko dėžė su APP, 11in1 priežiūros rinkinys ir galingi robotai siurbliai (Video)
2585 4

Specialūs pasiūlymai

Nuolaidų kuponai

Iš EU - saugus ir greitas pristatymas

2 metų garantijos

1) „Furbulous FB001“ - automatizuota kačių kraiko dėžė su APP

2) „JIGOO P300“ - augintinių 11in1 priežiūros rinkinys

3) „Narwal Freo X Plus“ - 7800Pa, plovimas, unikalus šepetys, atliekų suspaudimas, APP

4) „Ultenic MC1“ - 5000Pa, su automatine atliekų dėžute, save išsiplauna ir kt.

Išsamiau

„Šie žmonės gyvena šalia mūsų metų ir ištisus dešimtmečius su visiškai netikra tapatybe. Kartais jie sukuria šeimas, kuriose net vaikai nežino tikrosios tėvų veiklos. Jie nežino, kad jie yra rusai, kad jie yra šnipai, kad jie turi giminių Rusijoje.

„Nelegalūs agentai yra specifinis Rusijos bruožas. Jie tai daro daugiau nei 100 metų. Nelegalių imigrantų programa buvo sukurta pirmaisiais SSRS metais, o vėliau – KGB. Ypatumas tas, kad šie žmonės į jiems reikalingą šalį siunčiami su visiškai suklastota tapatybe. Kartais asmenybė kuriama remiantis tuo, kas iš tikrųjų egzistavo. Jei tokie žmonės tikrai buvo, tada jų asmenybė pasiskolinama. Dažniausiai vaikų. Rusijos ir buvusių sovietų diplomatai dirbo visame pasaulyje, įskaitant Pietų Ameriką ir Afriką. Ten jie vaikščiojo po kapines ir ieškojo mirusių vaikų, nusirašinėdami jų vardą ir gimimo datą. Konkrečiai vaikų, nes apie juos mažai žinoma ir jūs galite greitai perimti jų asmenybę. Tada jie tose šalyse suklastojo gimimo liudijimus. Taip buvo kuriamos legendos. Tų vaikų tapatybės buvo pavogtos, pagal jas sukurti šnipai“, – pasakojo Florianas Fade'as.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(6)
(6)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()