„Tai neįmanoma.“ Naujas posūkis kare  ()

V. Putinas padėjo tašką?


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-07-05 „Tai neįmanoma.“ Naujas posūkis kare  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas vakar pareiškė, kad paliaubos Rusijos ir Ukrainos kare nėra įmanomos iki taikos derybų su Kyjivu pradžios.

„Mes tiesiog negalime dabar paskelbti paliaubų, tikėdamiesi, kad kita pusė imsis kokių nors teigiamų žingsnių“, – sakė V. Putinas, praneša UNN.

Jis pridūrė, kad Ukrainai būtina sutikti imtis negrįžtamų ir Rusijai priimtinų žingsnių.

„Negalime leisti, kad priešas pasinaudotų šiomis paliaubomis ir po to pagerintų savo pozicijas – apsiginkluotų, apsirūpintų priverstinės mobilizacijos pagalba ir ruoštųsi ginkluoto konflikto tęsimui“, – sakė V. Putinas.

[EU+Kuponai] Tik nuo 7,48€! Puikūs žibintuvėliai, trimeriai, 8in1 šakotuvai, multimetrai, gruzdintuvės, 4in1 rinkinukai automobiliui ir kt. (Video)
2661 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „ANENG A3006/Pro“ - multimetras

2) „Ultenic K10-E“ - karšto oro gruzdintuvė

3) „BlitzWolf BW-TH16“ - 8in1 šakotuvas (hubas)

4) „VIOLEWORKS“ - 1000W trimeris, su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

5) „Astrolux E1“ - mini žibintuvėliai

6) „POPDEER PD-E Pro“ - 4in1 daugiafunkcis rinkinukas automobiliui

Išsamiau

Jis įvertino, kad užbaigti konfliktą su Ukraina per tarpininką yra neįmanoma, teigdamas, kad mediatorius „neturės įgaliojimų“ pasirašyti galutinio dokumento.

V. Putinas sakė, kad Rusija niekada neatsisakė derėtis su Ukraina.

„Mes visada buvome už derybas. Tik man atrodo mažai tikėtina, kad konfliktas baigsis padedant tarpininkams ir tik su jų pagalba“, – teigė V. Putinas.

Rusijos prezidentas pareiškė, kad Rusija tariamai gavo paliaubų prašymą iš Vakarų, kai Rusijos kariai 2022 metais buvo netoli Kyjivo.

 

„Kai mūsų kariai buvo dislokuoti prie Kyjivo, iš Vakarų partnerių sulaukėme pasiūlymo ir net atkaklaus prašymo nutraukti ugnį, sustabdyti karo veiksmus, kad Ukrainos pusėje būtų galima atlikti kai kuriuos dalykus, ir mes tai padarėme. Mūsų buvo paprašyta pasitraukti, kad būtų sudarytos sąlygos galutinai sudaryti taikos susitarimą, mes tai padarėme ir vėl susidūrėme su apgaule, Stambule pasiekti susitarimai buvo išmesti į šiukšliadėžę, taip atsitiko daugiau nei vieną kartą“, – sakė V. Putinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(1)
(27)
(-26)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()