„Toli viena nuo kitos.“ Orbanas akivaizdžiai nusivylęs  ()

Orbanas padarė pareiškimą po kelionių į Kyjivą ir Maskvą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Penktadienį, liepos 5 d., Vengrijos ministras pirmininkas Viktoras Orbanas Maskvoje kalbėjosi su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu. Jis jau spėjo pakomentuoti savo kelionių į Ukrainą ir Rusiją įspūdžius.

V. Orbano ir V. Putino susitikime buvo aptartas Ukrainos klausimas. Vengrijos premjero teigimu, Ukrainos ir Rusijos pusių pozicijos yra labai nutolusios viena nuo kitos, rašo „24 kanalas“.

V. Orbanas Rusijos žiniasklaidai sakė, kad su V. Putinu kalbėjosi kaip tik tada, kai Europai reikia taikos. Jis taip pat sakė, kad su Rusijos diktatoriumi aptarė taikos Ukrainoje siekį ir trumpiausią kelią jai pasiekti.

Su kuponais fantastiškos pompos, 30W 20000mAh išorinės baterijos ir „Honor Watch GS3“ išmanieji laikrodžiai (Video)
2913 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Labai ribotas kiekis

Iš Kinijos/Honkongo sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „ATJ-8666“ - puikios pompos

2) „Baseus Adaman PPADM30“ - 30W 20000mAh išorinė baterija

3) „Honor Watch GS3“ - išmanusis laikrodis, globali versija

Išsamiau

„Norėjau išgirsti ir išgirdau Putino nuomonę trimis svarbiais klausimais: ką jis mano apie taikos iniciatyvas, paliaubas ir taikos derybas, kokia seka jos gali būti vedamos, ir trečiasis – Europos vizija po karo“, – sakė V. Orbanas.

Jis taip pat apibendrino savo kelionių į Ukrainą ir Rusiją rezultatus. Pasak jo, Rusijos ir Ukrainos pozicijos akivaizdžiai skiriasi.

„Po kelionių į Kyjivą ir Maskvą supratau, kad šalių pozicijos yra labai toli viena nuo kitos“, – sakė Vengrijos premjeras.

 

V. Orbanas taip pat sakė, kad žengtas neva svarbiausias žingsnis – užmegztas kontaktas. „Aš ir toliau dirbsiu šia kryptimi“, – komentavo jis.

Ukrainos užsienio reikalų ministerija pažymėjo, jog Vengrijos premjero kelionė į Maskvą nebuvo suderinta ar koordinuota su Ukraina. Tačiau, nepaisant to, Ukraina planuoja toliau bendradarbiauti su Vengrija, atsižvelgdama į V. Orbano vizito Kyjive rezultatus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(14)
(-11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()