„Ją paliko beveik visi.“ Kas nutiko „Aeroflot“  ()

Kitų galimybių rusai neturi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Didžiausia Rusijos aviakompanija „Aeroflot“ turi kritinių problemų: neseniai ją paliko beveik visi aukščiausi skrydžių palydovų tarnybos vadovai. Anksčiau dėl prasto vadovybės požiūrio ir pernelyg intensyvaus skrydžių grafiko be poilsio ar atostogų vienu metu paėmė nedarbingumą apie 1500 darbuotojų.

Rusijos žiniasklaida sužinojo apie didelį orlaivių atsarginių dalių trūkumą ir transportavimo mažinimą. Aviakompanijos vadovybė planuoja išmontuoti kai kuriuos lėktuvus, kad gautų dalių kitiems. Kitų galimybių rusai neturi. „Pobeda“ (Rusijos pigių skrydžių bendrovė, „Aeroflot“ grupės dukterinė įmonė) turi didelių bėdų.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Fantastiškos 1800W energijos stotelės, 100W laidai, SUP irklentės, multimetrai ir kampiniai šlifuokliai (Video)
3490 6

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „DaranEner NEO1500 Pro“ - 1800W, 1382,4Wh portabili energijos stotelė

2) „BlitzWolf BW-TC23“ - greitojo įkrovimo ir duomenų perdavimo laidas

3) „MUSTOOL C21“ - universalus multimetras 

4) „Drillpro“ - 800W kampinis šlifuoklis, pasirenkamas baterijų skaičius

5) „FunWater SUPFW04A“ - pripučia SUP irklentė

Išsamiau

Rusijos ekonomikos analitikas Anatolijus Nesmijanas pabrėžia, kad dabar, be didėjančių problemų dėl materialinės Rusijos lėktuvų parko dalies (po Vakarų sankcijų), atsiranda naujų problemų su personalu.

Pasak jo, Rusijos dydis reikalauja nuolatinio transporto susisiekimo, o tai yra jos kritinis pažeidžiamumas. Tačiau laipsniškas, bet nuolatinis oro eismo blogėjimas Rusijoje sukuria papildomą veiksnį katastrofiškiems pokyčiams netolimoje ateityje.

 

Prasidėjus Rusijos invazijai, aviacijos skrydžiai buvo uždrausti pietiniuose Rusijos regionuose, po to išaugo eismas antžeminiu būdu, padaugėjo avarijų ir žuvusiųjų. Per pastaruosius metus mirtingumas pietiniuose Rusijos Federacijos greitkeliuose, palyginti su laiku prieš karą, išaugo beveik trečdaliu.

Anot jo, situacija Rusijai nieko gero nežada.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(128)
(7)
(121)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: