Reikia nešdintis. „Ji tikriausiai kažką žino“  ()

„Nė vienas iš jų nežino, ką reiškia šis raginimas.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Propagandinis „Telegram“ kanalas „Kremliovskaja tabakiorka“ teigia, kad dešimtys dainininkės draugų sulaukė skambučių iš Allos Pugačiovos ir jos vyro Maksimo Galkino. Jie patarė išvykti iš Rusijos per mėnesį ar du, nors šio patarimo priežasties ar motyvo nepaaiškino.

„Alločka paskambino ir patarė išvykti iš Rusijos po mėnesio, daugiausia dviejų. Reikia nešdintis, taip ir pasakė. Bent jau šešiems mėnesiams. Kodėl, kam, ji nieko nepaaiškino. Tik susitikus. Dar neapsisprendžiau ar išvyksiu. Bet Alločka tikriausiai kažką žino“, – sakė Pugačiovos artimas draugas iš Maskvos.

[Vokietija+Kuponas] Būtinas daiktas turintiems įvairaus tipo baseiną - puikus robotas palaikys maksimalią švarą („Lixada“)
2362 1

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Belaidis robotas tinka įvairaus dydžio ir formos baseinams

Išsamiau

„Mūsų duomenimis, apie dešimt kitų jų draugų, kurie dabar gyvena Maskvoje ir Sankt Peterburge, sulaukė tokių pačių Pugačiovos ir jos vyro Maksimo Galkino skambučių. Nė vienas iš jų nežino, ką reiškia raginimas išvykti“, – rašo propagandistai.

 

Putino ruporas Dmitrijus Peskovas sakė nesuprantantis šių skambučių prasmės ir mano, kad tai yra „vidinių priešų“ iniciatyva. Konkrečių paaiškinimų ir komentarų apie situaciją jis nepateikė.

Taigi Pugačiovos patarimo draugams išvykti iš Rusijos priežastis lieka nežinoma. Ši žinia sukelia smalsumą ir tolimesnes spėliones apie galimas tokio drastiško žingsnio priežastis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(218)
(18)
(200)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()