Zelenskis supyko. „Atleido savo padėjėjus“  ()

V. Zelenskis gali išmesti patarėjus ir valdininkus pro duris.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prezidentas Volodymyras Zelenskis nėra tolerantiškas pavaldiniams, demonstruojantiems profesinį nepasiruošimą.

Apie tai rašo „Reuters“, remdamasi neįvardytais prezidento komandos pareigūnais. Jis nusivylęs atleido savo padėjėjus per susitikimą šių metų pradžioje, kai buvo planuojama komunikacijos kampanija apie mobilizaciją.

„Jei jis pamatys, kad žmonės nepasiruošę ar prieštarauja vieni kitiems, jis pasakys: „Dinkit iš čia. Neturiu tam laiko“, – sakė anonimiškumo pageidavęs komandos narys.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Lietuvoje neregėtų kainų skaitmeniniai osciloskopai + signalo generatoriai, „Xiaomi“ elektroninės liniuotės, trimeriai, siurbliai ir kt. (Video)
4049 7

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-22/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Hantek DSO2D15“ - skaitmeninis osciloskopas + signalo generatorius

2) „Ultenic D5“ - robotas dulkių siurblys

3) „Topshak TS-PW1“ - 18V impulsinis suktuvas su 380Nm, su baterija ir įkrovikliu

4) „Xiaomi AtuMan Q2“ - elektroninė liniuotė

5) „OnePlus Buds Pro 2“ - TWS ausinės, prisidėjo Hans Zimmer

6) 42V 13000mAh trimerio rinkinys

Išsamiau

Daugelis kalbintų žmonių teigė, kad jiems padarė įspūdį V. Zelenskio psichikos stabilumas ir jo gebėjimas susidoroti su savo, kaip Ukrainos prezidento, vyriausiojo kariuomenės vado ir taikos tarpininko, vaidmeniu.

„Jo atmintis labai galinga, jis labai greitai suvokia detales ir niuansus – aš tai pastebėjau. Jis labai greitai išmoko anglų kalbą“, – sakė buvęs gynybos ministras Oleksijus Reznikovas.

 

Ukrainos prezidentas V. Zelenskis gerokai pasikeitė per daugiau nei dvejus viso masto karo metus. Jis įsitempęs, nekantrus, neišsimiegojęs.

V. Zelenskis per didįjį karą iš tvarkingo politinio naujoko su klasikiniu kostiumu virto „daug vyresniu, susimąsčiusiu vyru sukarinta uniforma su neskustais skruostais ir tamsiais ratilais po akimis“, sako šaltiniai iš jo komandos ir su juo dirbę pareigūnai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(1)
(24)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: