[ŽT] Rusija paralyžiuota. Kas nutiko  ()

Įvesti avariniai grafikai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-07-20 [ŽT] Rusija paralyžiuota. Kas nutiko  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija paralyžiuota. Tūkstančiai paniro į tamsą. Antradienį, liepos 16 d., didžioji dalis okupuoto Krymo liko be elektros energijos tiekimo. Pasak propagandinės Rusijos žiniasklaidos, Sevastopolyje, Jaltoje, Aluštoje, Kerčėje, Feodosijoje ir Sudake įvesti avariniai apšvietimo išjungimo grafikai. 

Rusijos valdžia tai aiškina neįprasta karščio banga, dėl kurios neveikė elektros energiją okupuotam Krymui tiekiančios Rostovo atominės elektrinės generuojantys pajėgumai. Taip pat pranešama apie gedimus Balaklavos šiluminėje elektrinėje.

[EU+Kuponai+Dovanos] Fantastiškų kainų ir galios nešiojami PC, mini PC ir vaizdo projektoriai. Ribotas kiekis (Video)
1823 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Labai ribotas kiekis

Iš Europos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Ninkear A16 Pro“ - 32GB+1TB, 2,5K ekranas, Win 11 OS

2) „BMAX B8 Plus“ - mini PC, 24GB RAM, 512GB SSD, Win 11 OS

3) „Wanbo Mozart 1 Pro“ - LCD projektorius, 1080P, 900 ANSI, Android 11, Netflix ir Widevine DRM L1 sertifikatai

Išsamiau

Iš viso elektros energijos tiekimas buvo nutrauktas 35 gyvenvietėms. Šiuo metu dėl avarijos Rostovo prie Dono atominėje elektrinėje, t. y. jos pirmojo energijos bloko gedimo, Rusijos energetikos sistema neteko apie pusantro gigavato elektros energijos. Tai prilygsta milijono gyventojų miesto kasdieniam suvartojimui.

 

Kaip savo piliečius ramina Rusijos energetikos ministerija, atominės elektrinės bloko turbogeneratorius išsijungė dėl aukštos oro temperatūros. „Rosatom“ teigia, kad radiacinis fonas yra normalus. 

Liepos 17 d Buriatijoje dėl avarijos Gusinoozerskaja šiluminėje elektrinėje be šviesos liko 115 tūkst. regiono gyventojų. Septyni Buriatijos rajonai ir keli rajonai srities sostinėje Ulan Udėje buvo iš dalies be elektros energijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(1)
(48)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()