„Jau 14-tas.“ Europos Sąjunga smogė Rusijos laivynui  ()

Šalys stengiasi dar labiau apsunkinti Rusijos pasipelnymą iš savo naftos išteklių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jungtinė Karalystė ketina paraginti kelias Europos šalis imtis veiksmų prieš vadinamąjį šešėlinį naftos tanklaivių parką, kurį Rusija naudoja siekdama apeiti tarptautines sankcijas, rašo „Bloomberg“.

Pasak agentūros, kelios vyriausybės planuoja patvirtinti veiksmų planą per Europos politinės bendrijos susitikimą, kuris ketvirtadienį įvyks Jungtinėje Karalystėje.

Visų pirma, planuojama keistis informacija apie Rusijos laivyną, taip pat „koordinuoti savo reakciją į jos laivų ir tarpininkų keliamą riziką, taip pat dirbti su privačiu sektoriumi ir kitomis jūrų sektoriaus suinteresuotosiomis šalimis, kad būtų pašalinta grėsmė“.

[Vokietija!] Tik 149€ ir pasigaminkite elektros patys: 1200W mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas. Paskutiniai vienetai
13373 3 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

Šalys stengiasi dar labiau apsunkinti Rusijos pasipelnymą iš savo naftos išteklių. Sankcijomis siekiama paversti Rusiją nepatrauklia tradicinėse naftos transportavimo rinkose ir atkirsti prieigą prie pagrindinių tanklaivių ir paslaugų teikėjų.

14-asis ES sankcijų paketas

 

Neseniai Europos Sąjungos šalys susitarė dėl 14-ojo sankcijų Rusijai paketo. Vėliau tapo žinoma, kad šios priemonės pirmą kartą bus taikomos Rusijos suskystintoms gamtinėms dujoms.

Vėliau Nyderlandų užsienio reikalų ministerija pareiškė, kad naujosios ES sankcijos smogs Rusijos šešėliniam naftos laivynui, o beveik 70 asmenų susidurs su apribojimais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(3)
(32)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()