[ŽT] „Atleisti Rusijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotoją.“ Kas vyksta  ()

Putinas žadėjo asmeniškai pasikalbėti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmasis Rusijos prezidento administracijos vadovo pavaduotojas Sergejus Kirijenka pasiūlė Vladimirui Putinui atleisti Rusijos Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotoją Dmitrijų Medvedevą, rašo „Telegram“ kanalas „Kremliovskaja tabakiorka“.

Pasak „Telegram“ kanalo, buvusiam Rusijos prezidentui tariamai diagnozuota sunki liga, tad Kirijenka pasiūlė „suteikti Medvedevui galimybę pagerinti savo sveikatą ir pailsėti“. Putinas žadėjo asmeniškai pasikalbėti su Medvedevu, bet taip pat paprašė pateikti kandidatų į jo vietą.

[Vokietija!] Tik 149€ ir pasigaminkite elektros patys: 1200W mini vėjo turbinos generatoriaus komplektas. Paskutiniai vienetai
13373 3 3

Labai gera kaina

Iš Vokietijos

Greitas ir saugus pristatymas

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Daugelis žmonių apskritai nesupranta, ką daro Dmitrijus Anatoljevičius. Nemanau, kad jo pasitraukimas ką nors iš esmės pakeis“, – sakė su Saugumo Tarybos darbu susipažinęs šaltinis. Pasak jo, anksčiau Nikolajus Patruševas „pavertė šį kūną labai galingu mechanizmu, o tokie žmonės kaip Medvedevas neprisideda prie vystymosi“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(20)
(3)
(17)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()