„Pavadino D. Trumpą „idiotu“ ir „amerikietišku Hitleriu“. Įsiminkite jo vardą.“ Jis gali būti prezidentu  ()

J. D. Vance'as pavadino D. Trumpą „idiotu“ ir „amerikietišku Hitleriu“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-07-18 „Pavadino D. Trumpą „idiotu“ ir „amerikietišku Hitleriu“. Įsiminkite jo vardą.“ Jis gali būti prezidentu  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

James'as Davidas Vance'as. Turime atsiminti šį vardą, galbūt taip artimiausiu metu vadinsis vienas iš JAV prezidentų. Vakar D. Trumpas 39 metų (rugpjūtį jam sukaks 40 metų) senatorių iš Ohajo savo kandidatu į Respublikonų partijos viceprezidentus, o jos suvažiavime Milvokyje patvirtintas šis pasirinkimas, rašo politikos analitikas  Arkadijus Dubnovas savo „Telegram“ kanale.

J. D. Vance'as Amerikoje vadinamas konservatoriumi, „darbininkų ir nuskriaustųjų gynėju“. Jis yra labai „amerikietiškas vaikinas“, beveik vadovėlio „Amerikietiška svajonė“ įkūnijimas, jo protėviai iš motinos pusės yra kilę iš apačių, vietinių šalies gyventojų, o jo žmona yra iš indų imigrantų šeimos, jie turi tris vaikus. J. D. Vance'as tarnavo tarp jūrų pėstininkų ir dirbo karininku Irako karo metu 2000-ųjų pradžioje. Baigęs Jeilio teisės universitetą, vieną iš elitinių „Gebenės lygos“ universitetų Amerikoje, jis sugebėjo parašyti knygą „Kaimo elegija: prisiminimai apie šeimą ir kultūrą krizės metu“, kuri tapo bestseleriu ir pagal ją pastatytas filmas buvo nominuotas „Oskarui“. 

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Išorinės baterijos, kavos aparatai, SUP irklentės, pjūklai ir kt. (Video)
2204 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Baseus Adaman“ - 20000mAh išorinė baterija

2) „HiBREW H2B“ - 19 barų, 5in1 kavos aparatas

3) „VIOLEWORKS“ - 3000W galios akumuliatorinis pjūklas

4) „FunWater SUPFW08C“ - pripučia SUP irklentė

5) „POPDEER PD-J02“ - 23800mAh, iki 3000A jump starteris

6) „MUDIRO EW-S03“ - 500W aukšto slėgio plovimo įrenginys

Išsamiau

Charizmatiško ir telegeniško teisininko, kurio barzda, kaip ir jo amžius, gerokai išskiria jį iš dabartinio Amerikos elito, politinė karjera atrodo labai eklektiškai. Dar 2016 metais J. D. Vance'as pavadino D. Trumpą „idiotu“ ir „amerikietišku Hitleriu“, tačiau po kelerių metų jis jo atsiprašė. Tai pasirodė esąs kozirinis sprendimas. 2022 m., su D. Trumpo parama, jis laimėjo rinkimus kaip senatorius iš Ohajo. Iš pradžių laikęsis evangelikų įsitikinimų, 2019 m. J. D. Vance'as atsivertė į katalikybę. Jo metamorfozės sukrėtė filmo pagal jo knygą režsierių Ron Howard.

 

Buvusio antitrumpisto politinis profilis, matyt, prieš porą metų suklaidino Kremliaus valdžią, J. D. Vance'as buvo įtrauktas į keistą „stop sąrašą“, kuriame yra 500 Amerikos elito atstovų, jiems draudžiama atvykti į Rusiją, įskaitant Baracką Obamą ir Hillary Clinton...

Panašu, kad dabar šį sąrašą teks atidžiai peržiūrėti, nes kylanti Amerikos „Naujosios dešinės“ žvaigždė pasisako už „neribotos JAV pagalbos“ Ukrainai nutraukimą ir mano, kad Kyjivas turėtų dalį savo teritorijų perleisti Maskvai. Todėl Europos Sąjunga J. D. Vance'as jau pavadino „Ukrainos katastrofa“. Kalbant apie Kiniją, J. D. Vance'o pažiūros visiškai atitinka Amerikos globalistų pagrindinę kryptį: Pekinui reikia tvirtai pasipriešinti, neleidžiant jam pačiam išspręsti Taivano problemos.

 

Tačiau JAV pagalba Izraeliui turėtų išlikti nepakitusi, įsitikinęs D. Trumpo partneris. Jis pripažįsta „dideles civilių aukas Palestinoje, kai „Hamas“ slepiasi už civilių“.

Sunku išvengti įspūdžio, kad Trumpo-Vance'o respublikonų pora, kur antrasis atrodo dar „trumpiau“ nei pirmasis, stumia demokratus, vadovaujamus J. Bideno, kuris nesugeba „atjaunėti“ ir nėra pasiruošęs reflektuoti, į liūdną finalą lapkričio mėnesį...

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(6)
(8)
(-2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: