[ŽT] „Nėra net mažiausios vilties.“ Jis pabėgo iš Šiaurės Korėjos  ()

Šiaurės Korėja to trokšta labiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„The Guardian“ rašo, kad Pietų Korėjos nacionalinė žvalgybos tarnyba pagaliau patvirtino laikraščio „Chosun Ilbo“ pranešimą, kad pernai lapkričio mėnesį iš Kubos į Pietų Korėją perbėgo Šiaurės Korėjos ambasados Kuboje politinis patarėjas. Viena iš jo užduočių buvo neleisti užmegzti diplomatinių santykių tarp Pietų Korėjos ir Kubos.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! 4K vaizdo registratoriai, akumuliatoriniai plaktukai, plovimo įranga, jump starteriai, atminties kortelės ir „Xiaomi“ ausinės (Video)
2161 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-10/31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „POPDEER PD-JA1“ - puikios kainos ir kokybės jump starteris

2) „iMars X23“ - automobilinis 4K vaizdo registratorius

3) „Drillpro“ - 18V akumuliatorinis plaktukas

4) „MUDIRO EW-S02“ - 400W aukšto slėgio plovimo įrenginys

5) „Microdrive“ - 32-256GB atminties kortelės su adapteriu

6) „Xiaomi Redmi Buds 5“ - belaidės ausinės

Išsamiau

Yra žinoma, kad 52 metų Ri Il Kyu dirbo Šiaurės Korėjos užsienio reikalų ministerijoje nuo 1999 m. Jis turi Kim Jong Uno padėką už sėkmingas derybas su Panama, kad būtų atšauktas laivo, 2013 m. sučiupto gabenant ginklus iš Kubos, sulaikymas.

Kiekvienas šiaurės korėjietis bent kartą susimąsto apie gyvenimą Pietų Korėjoje. Nusivylimas Šiaurės Korėjos režimu ir niūria ateitimi privertė mane apsvarstyti galimybę dezertyruoti. Tiesą sakant, šiaurės korėjiečiai susivienijimo trokšta net labiau nei pietų korėjiečiai. Visi tiki, kad susivienijimas yra vienintelis būdas užtikrinti savo vaikams geresnę ateitį. Šiandien Kim Jong Uno režimas brutaliai sunaikino net menkiausią žmonėms likusią viltį“, – sakė jis laikraščiui.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(15)
(1)
(14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()