„Tai yra Trečiojo pasaulinio karo pradėjimo planas“  ()

V. Orbanas turi savų planų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vengrijos ministras pirmininkas Viktoras Orbanas, kuris apsimeta taikdariu ir neva siekia užbaigti karą Ukrainoje, iš tikrųjų gali turėti visai kitokių planų. Vengrijos vyriausybės vadovas svajoja susilpninti Europą ir peržiūrėti Trianono sutartį.

Tokią nuomonę interviu OBOZ.Talk išsakė Romanas Bessmertnyj – diplomatas ir tarptautinės politikos ekspertas. Jo įsitikinimu, V. Orbano planas nėra taikos planas, veikiau tai Trečiojo pasaulinio karo pradėjimo planas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Energijos stotelės, palapinės, monitorių šviesų juostos, išmanieji nuotraukų/video rėmeliai, dulkių siurbliai ir kt. (Video)
2725 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-23/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FlashFish P66“ - 260W, 288Wh, portabili energijos stotelė

2) „iMars“ - rankinis dulkių siurblys

3) „BlitzMax BM-ES1“ - monitoriaus šviesos juosta

4) „MUDIRO EW-S05“ - 500W aukšto slėgio plovimo įrenginys

5) „Frameo“ - išmanieji nuotraukų/video rėmeliai

6) Palapinių rinkiniai - skirti 2-4 asmenims

Išsamiau

„Pasakysiu trumpai: Orbanas miega ir sapnuoja Trianono sutarties peržiūrą. Jis puikiai supranta, kad įgyvendinus Putino ir Trumpo planą, Vengrija šiuo atžvilgiu gauna visišką veiksmų laisvę. Ir tada Europai ateis galas. Apskritai V. Orbano planas nėra taikos planas, tai planas, kuriuo siekiama pradėti Trečiąjį pasaulinį karą. Atrodo, kad Miuncheno sutartis, Miuncheno išdavystė, nieko neišmokė“, – sakė ekspertas.

 

1920 m. birželio 4 d. Paryžiuje buvo sudaryta Trianono sutartis tarp Pirmajame pasauliniame kare nugalėjusių šalių ir pralaimėjusios Vengrijos. Dėl to Austrijos-Vengrijos imperijos sudėtyje buvusi Vengrija neteko 63,2 proc. gyventojų (įskaitant 3 mln. etninių vengrų) ir 2/3 teritorijos, įskaitant Užkarpatę.

Dabar šios teritorijos priklauso kaimyninėms Vengrijos valstybėms – Rumunijai (Transilvanija), Ukrainai (Užkarpatė), Slovakijai, Serbijai (Vojvodina), Austrijai (Burgenlandas), Kroatijai ir Slovėnijai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(134)
(43)
(91)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()