„Ji remiasi XVII ir XVIII amžiaus sutartimis.“ Gali būti netikėti įvykiai (Video)  ()

Jei Rusija žlugs.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Garis Kasparovas atkreipė dėmesį į tai, kad dabartiniame pasaulyje susiklostė tokia situacija, kad Vakarai bijo. Baimė greičiau siejama su Rusijos Federacijos žlugimo rizika, nes tai gali sukelti naują Kinijos grėsmę. Jei Rusija žlugs, tai KLR bandys susigrąžinti savo teritorijas, o Xi Jinpingas gali nesustoti Sibire, jis gali pulti kokią nors kitą šalį.

Gario Kasparovo interviu laidai „BILD na ruskom“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Energijos stotelės, palapinės, monitorių šviesų juostos, išmanieji nuotraukų/video rėmeliai, dulkių siurbliai ir kt. (Video)
2637 5

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-23/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FlashFish P66“ - 260W, 288Wh, portabili energijos stotelė

2) „iMars“ - rankinis dulkių siurblys

3) „BlitzMax BM-ES1“ - monitoriaus šviesos juosta

4) „MUDIRO EW-S05“ - 500W aukšto slėgio plovimo įrenginys

5) „Frameo“ - išmanieji nuotraukų/video rėmeliai

6) Palapinių rinkiniai - skirti 2-4 asmenims

Išsamiau

Garsus šachmatininkas išdėstė savo mintis apie tikrąsias Vakarų baimes: „Vakaruose šiandien yra valdžioje esančių žmonių, kad net pažiūrėjus į juos išoriškai tampa aišku, kad jie nėra pasirengę prisiimti istorinės atsakomybės. Aišku, kad dabartinės Rusijos „imperijos“ žlugimas reiškia geopolitinio žemėlapio pokyčius. Gali būti, kad dėl to sustiprės Kinija, kuri neslepia savo teritorinių pretenzijų.

„Tai remiasi dviem XVII ir XVIII amžiaus sutartimis, pagal kurias Rusija atėmė iš Kinijos beveik visas teritorijas nuo Vladivostoko iki Baikalo ežero. Manau, kad Kinija puikiai supranta, kad be susijungimo su Taivanu dar yra šiaurinės teritorijos, daug perspektyvesnės ir daug tinkamesnės gyvenimui, kurios taip pat kažkada buvo Kinija. Šito bijo ir europiečiai, bet ypač amerikiečiai“, – pabrėžė Rusijos opozicionierius.

 

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(67)
(16)
(51)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: