„Nukeliavo į dugną kartu su moderniomis priešlėktuvinės gynybos sistemomis“  ()

Nebus jokių kliūčių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jokios priešlėktuvinės gynybos sistemos, tokios kaip „Pancir-S1“, sumontuotos prie Putino „bunkerio“ Valdajuje, neišgelbės jo nuo teisingos bausmės, pasakė buvęs sovietų žvalgas Sergejus Žirnovas. Sovietų žvalgybos karininkas paaiškino, kad net patys patikimiausi žmonės Rusijos diktatoriaus saugumo ir tarnybų darbuotojų gretose gali jį išduoti ir „smogti jam į nugarą“. 

Sergejaus Žirnovo interviu „Fabrika novin“ galite peržiūrėti „YouTube“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Trimeriai, kelioniniai šaldytuvai, pompa-išorinė baterija-žibintuvėlis, JAV specialistų rekomenduojamos ergonomiškos kėdės ir kt.
2459 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-22/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „BlitzMax BM-CS1“ - monitoriaus šviesos juosta su RGB

2) 304 nerūdijančio plieno maišytuvas virtuvės plautuvei

3) „Newtral MagicH002“ - JAV specialistų rekomenduojama ergonominė darbo kėdė

4) „Mudiro“ - kelioniniai 21/25 litrų talpos šaldytuvai su LED valdymo panele

5) Pompa-išorinė baterija-žibintuvėlis

6) „VIOLEWORKS“ - 1880W trimeris, su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

Išsamiau

Buvęs KGB majoras atsakė į klausimą, kiek į Putino „bunkerį“ Valdajuje pristatyti „Pancir-S1“ galėtų išgelbėti Kremliaus vadovą nuo likvidavimo. Patyręs žvalgybos karininkas įsitikinęs, kad jokia priešlėktuvinės gynybos sistema nebus kliūtis tiems, kurie išdrįs likviduoti neteisėtą Rusijos Federacijos prezidentą.

Kartu V. Žirnovas pateikė pavyzdį iš šiuolaikinės istorijos, kai kreiseris „Moskva“, aprūpintas moderniomis priešlėktuvinės gynybos sistemomis, nukeliavo į dugną, ir pabrėžė, kad V. Putinas iškeliaus paskui „rusų laivą“, kai tik jo aplinkoje atsiras toks drąsuolis.

 

„Ar žinote, kodėl Putinas savo artimiausios aplinkos žmones skiria gubernatoriais? Iš laimės, kad  jie jo nenužudė. Jis padarė Diuminą gubernatoriumi, o dabar patarėju, nes jis džiaugiasi, kad tas Diuminas, kai buvo šalia jo, galėjo išsitraukti pistoletą ir šauti jam į galvą, bet jis to, kvailys, nepadarė. Jei būtų buvęs protingas, būtų įėjęs į istoriją, bet vietoj to tapo Rusijos prezidento patarėju“, – situaciją nušvietė buvęs žvalgybos karininkas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(53)
(7)
(46)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: