[ŽT] Rusijoje prasidėjo maištas (Foto)  ()

Su kaliniais vis dar nėra jokio ryšio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos Permės srities Chusovskio rajono Vsesviatskaja kaime, 10-osios pataisos kolonijos kaliniai pradėjo maištą. Žmogaus teisių aktyvistė Oksana Asaulenko apie tai pranešė liepos 22 dieną, rašo kasparov.ru.

Anot jos, maištas įvyko „praėjusią savaitę“, tačiau tikslios datos ji nenurodė. Maištui numalšinti, jos žiniomis, į koloniją buvo atvežtos Federalinės bausmių vykdymo tarnybos regioninio skyriaus specialiosios pajėgos „Medved“, „į pagalbą taip pat buvo iškviesti darbuotojai iš IK-37“.

„Griežtų kalinimo sąlygų patalpose nuteistieji išlaužė ryšį blokuojančias priemones. Pagal kitą gautą informaciją  buvo sudaužytos vaizdo kameros ir spynos. Visi buvo uždaryti į izoliatorių“, – sakė Oksana Asaulenko. Anot artimųjų, su kaliniais vis dar nėra jokio ryšio.

[Vokietija] Kavos aparatas. Aukščiausios kokybės ir nuostabi kaina. Paskutiniai vienetai!
3911 6

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

IK-10 yra didžiausio saugumo vyrų pataisos kolonija, skirta beveik 2300 kalinių, ir yra viena didžiausių kolonijų Permės regione.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(30)
(1)
(29)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()