„Jis tą tikrai padarys. Savaip.“ Karo pabaiga pagal Trumpą  (1)

D. Trumpas elgsis ne kaip politikas, o kaip verslininkas, įpratęs prie sunkių derybų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skambūs Respublikonų partijos kandidato į JAV prezidentus Donaldo Trumpo pareiškimai, kad jis gali „bet kokį karą užbaigti vienu telefono skambučiu“, dažniausiai yra priešrinkiminis populizmas. Tačiau toks įžūlumas rodo, kad D. Trumpas iš tikrųjų yra pasirengęs imtis griežtų ir ryžtingų žingsnių, kad radikaliai pakeistų situaciją Ukrainoje.

Tai interviu „Obozrevatel“ sakė buvęs Ukrainos užsienio reikalų ministerijos vadovas Pavlo Klimkinas.

Anot jo, dabar lieka klausimas, kaip tiksliai D. Trumpas planuoja baigti karą ir kas yra tas žmogus, kuriam „paskambins“ po tikėtinos pergalės rinkimuose.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Trimeriai, kelioniniai šaldytuvai, pompa-išorinė baterija-žibintuvėlis, JAV specialistų rekomenduojamos ergonomiškos kėdės ir kt.
2459 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-22/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „BlitzMax BM-CS1“ - monitoriaus šviesos juosta su RGB

2) 304 nerūdijančio plieno maišytuvas virtuvės plautuvei

3) „Newtral MagicH002“ - JAV specialistų rekomenduojama ergonominė darbo kėdė

4) „Mudiro“ - kelioniniai 21/25 litrų talpos šaldytuvai su LED valdymo panele

5) Pompa-išorinė baterija-žibintuvėlis

6) „VIOLEWORKS“ - 1880W trimeris, su 2 baterijomis, įkrovikliu ir peiliais

Išsamiau

„D. Trumpas tikrai nori tai padaryti. Tai visiškai akivaizdu. Jis tai teigia visą laiką. Ir jei jis taps prezidentu, jam tai bus priminama beveik kiekvieną dieną. Tai nėra vieno telefono skambučio reikalas. Žinoma, tai dalis kampanijos retorikos, bet perkeltine prasme D. Trumpas sako, kad yra pasirengęs tvirtiems ir ryžtingiems veiksmams“, – pažymėjo P. Klimkinas.

Diplomatas įsitikinęs, kad D.Trumpas iš tiesų turi daug galimybių pakelti statymus šioje situacijoje ir daryti įtaką jai iš jėgos pozicijų. Pavyzdžiui, jis gali grasinti griežtesnėmis sankcijomis Kremliui ir jo parankiniams arba gerokai padidinti karinę paramą Ukrainai.

 

„Jis turi galimybių. Ar jis tai padarys, jei taip – ​​kaip ir kokia seka? Tai priklauso nuo jo ir jo administracijos. Tokiu atveju, jei jis bus išrinktas“, – sakė P. Klimkinas.

Eksministro teigimu, D. Trumpas šiuo metu neturi aiškaus plano, kaip užbaigti karą Ukrainoje. Greičiausiai jis elgsis kaip verslininkas, žinantis niuansus ir pasiruošęs „mainams“.

„Jis nuo pat pradžių nenustato sau sąlygų. Sako: aš tai padarysiu. O kokiomis sąlygomis? Vykdysime griežtą prekybą. Svarbu, kad jis yra pasirengęs“, – pabrėžė diplomatas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(10)
(20)
(-10)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: