1 000 000 žmonių. Gresia dešimtmečiai kalėjimo. Prasidėjo rusų suėmimai  ()

Įtariamas rengęs „destabilizavimo“ veiksmus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-07-25 1 000 000 žmonių. Gresia dešimtmečiai kalėjimo. Prasidėjo rusų suėmimai  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prancūzijos policija antradienį suėmė rusą, įtariamą rengusį „destabilizavimo“ veiksmus per Paryžiaus olimpines žaidynes, pranešė prokurorai.

1984 m. gimęs vyras buvo sulaikytas ir pradėtas teisminis tyrimas dėl įtarimų jam „organizavus įvykius, galinčius sukelti destabilizaciją per olimpines žaidynes“, naujienų agentūrai AFP sakė šaltinis valstybinėje prokuratūroje, prašęs neskelbti jo pavardės. 

[EU+Kuponai] Premjera, kokios dar nebuvo! Portabilus TV ir garso kolonėlė viename. Nustebsite sužinoję, ką sugeba šis daikčiukas + monstrinės energijos stotelės
2930 2

Premjeros pasiūlymas

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „Monster VMay“ - portabilus TV ir garso kolonėlė viename

2) „FOSSiBOT F2400“ - mobili energijos stotelė, 2400W, 2048Wh, LiFePO4

3) „Blackview Oscal PowerMax 3600“ - mobili energijos stotelė, 3600W, 3600Wh, LiFePO4

Išsamiau

Šaltinis teigė, kad buvo pradėtas tyrimas dėl „žvalgybos informacijos perdavimo svetimai valdžiai, siekiant sukelti karo veiksmus Prancūzijoje“, ir pridūrė, kad už nusikaltimą gresia iki 30 metų kalėjimo.

Prokurorai sakė, kad apsilankymo vyro namuose „vidaus reikalų ministerijos prašymu“ metu atskleidė įtariamų planų įrodymus.

Jie nepateikė jokių detalių apie tariamą sąmokslą, išskyrus tai, jog jis nebuvo teroristinio pobūdžio ir kad specialūs antiteroristiniai prokurorai bylos nesekė.

 

Valdžios institucijos patikrino daugiau nei 1 milijoną žmonių, įskaitant sportininkus, trenerius, žurnalistus, savanorius, apsaugos darbuotojus ir net vietinius gyventojus netoli renginių vietų prieš olimpines žaidynes, antradienį savaitraščiui „Paris Match“ sakė vidaus reikalų ministras Geraldas Darmaninas.

Iš jų 4 360 nebuvo leista dalyvauti žaidynėse.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(0)
(13)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()