„Liko keturi mėnesiai.“ Zacharova plūsta pykčiu. Visa Rusijos propaganda puolė į isteriją  (4)

Rusijos prioritetas yra vykstantis karas prieš Kyjivą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos valstybinės televizijos kanalai tyčiojosi iš Jungtinių Valstijų prezidento rinkimų, kai sekmadienį prezidentas Joe Bidenas pasitraukė iš kovos ir patvirtino viceprezidentę Kamalą Harris kaip naują Demokratų partijos kandidatę.

Populiarios vakaro pokalbių laidos, transliuojamos per kanalą „Rossija 1“, vedėjas ir vienas ištikimiausių Kremliaus gerbėjų Vladimiras Solovjovas juokavo apie 81 metų J. Bideno amžių sakydamas: „Seneli, jei buvai paimtas įkaitu, mirktelk."

Jo laidos svečiai taip pat suabejojo, ar JAV prezidentas net žinojo apie savo pasitraukimą iš rinkimų po stulbinančio pasirodymo debatuose praėjusį mėnesį.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! SUP irklentės, 34 colių WQHD žaidimų monitoriai, planšetės, portabili automobilinė multimedijos sistema ir kt.
2369 2

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFR04A/SUPFR04E“ - pripučiamos SUP irklentės

2) „SUITU“ - belaidė pompa, 150PSI

3) „BRAVOBRO“ - akumuliatorinis pjūklas su 2 baterijomis ir įkrovikliu

4) „KOORUI ‎34E6UC“ - 34 colių WQHD žaidimų monitorius

5) „iMars 11.26“ - portabili automobilinė multimedijos sistema

6) „N-One NPad Pro“ - 8+128GB, 4G LTE, 10,4 2K ekrano Android planšetė

Išsamiau

„Visi, stebintys situaciją JAV, stebisi – ar pats J. Bidenas žino apie pareiškimą, paskelbtą su jo parašu, kad jis nebedalyvauja rinkiminėse lenktynėse?“ – sakė eteryje užsienio reikalų ministerijos atstovė Marija Zacharova.

Kitas V. Solovjovo laidos svečias, Maskvos valstybinio universiteto tarptautinių santykių dekanas Andrejus Sidorovas sakė manantis, kad K. Harris taps Demokratų partijos kandidate.

„Kamala su branduoliniu mygtuku yra blogesnė nei beždžionė su granata“, – žiūrovams sakė A. Sidorovas.

„Rossija 1“ paskelbė J. Bideno pareiškimo segmentą pavadinimu „pavargęs ir įskaudintas“, o vienas iš kanalo korespondentų JAV sakė: „Galėjo atrodyti, kad Joe Bidenas nepasitraukė iš rinkimų lenktynių, bet mirė“.

 

Kremlius vėlai sekmadienį pareiškė, kad ir toliau stebės rinkimų kampaniją, bet pabrėžė, kad pagrindinis Rusijos prioritetas yra vykstantis karas prieš Kyjivą.

„Iki [JAV] rinkimų dar liko keturi mėnesiai. Ir tai ilgas laikas, per kurį daug kas gali pasikeisti. Turime sutelkti savo dėmesį, sekti, kas vyksta toliau“, – „Telegram“ naujienų kanalui „Shot“ sakė Kremliaus atstovas Dmitrijus Peskovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(20)
(-18)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (4)