Galingas smūgis Maskvai. GUR įsiveržė į Rusiją  ()

GUR galingai smogė Rusijos Federacijos bankų sistemai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerijos kibernetinės žvalgybos specialistai smogė didžiausiems Rusijos bankams, mokėjimo sistemoms ir net mobiliojo ryšio sistemoms.

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausiosios žvalgybos valdyba įvykdė plataus masto kibernetinę ataką prieš šalies agresorės bankų sistemą ir kitas internetines paslaugas. NV apie tai praneša remdamasi savo šaltiniu departamente.

[Vokietija] Tik 89€ ir tokios galimybės! Fantastiškas langų valymo robotas su DI. Ribotas kiekis (Video, „Liectroux HCR-09“)
2309 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Nuostabios galimybės

Ribotas kiekis

Išsamiau

Ukrainos hakerių atakos metu, prasidėjusios liepos 23 d. ryte ir tebevykstančios, buvo sutrikdytos „Alfa Bank“, „Sberbank“, „Raiffeisenbank“, „VTB Bank“, „RSHB Bank“, „Gazprombank“ ir kt. internetinės paslaugos.  Visi jie dirba su pertraukomis, nepaisant rusų pastangų atkurti savo klientams prieigą prie paslaugų.

Be to, GUR įsilaužėlių pastangomis smarkiai sutriko Rusijos mokėjimo sistemų SBP ir NSPK veikla.

 

Okupacinės šalies gyventojai socialiniuose tinkluose skundžiasi dėl ryšio ir mobiliojo interneto trikdžių iš operatorių „Beeline“, „Megafon“, „Tele2“ ir „Rostelecom“.

GUR įsiveržė į Rusiją. Rusija pripažino, kad didžiulis interneto paslaugų sutrikimas yra „politiškai motyvuotų įsilaužėlių“ atakos rezultatas. NV šaltiniai GUR teigia, kad tai tęsis ir greitai nesibaigs.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(45)
(1)
(44)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: