Ūžia visa Rusija. Hagos ieškoma Belova pakėlė ant kojų visą vyriausybę. Kas nutiko  (1)

Kilo garsus skandalas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos „ombudsmenė“ Marija Lvova-Belova, kurią Tarptautinis baudžiamasis teismas įtraukė į ieškomų asmenų sąrašą, paliko vyrą dėl Kremliaus oligarcho.

Aukščiausioje Rusijos Federacijos vadovybėje kilo garsus skandalas. Ombudsmenė Marija Lvova-Belova, kurią Tarptautinis baudžiamasis teismas įtraukė į ieškomų asmenų sąrašą dėl ukrainiečių vaikų pagrobimo, paliko savo vyrą ir 10 vaikų. Apie šią istoriją pasakojo Ukrainos žurnalistė Sonia Koškina.

Lvova-Belova nuo 2003 metų yra ištekėjusi už Rusijos stačiatikių bažnyčios (ROC) kunigo Pavelo Kogelmano. Pora augina 10 vaikų, iš kurių 5 yra jų, likusieji įvaikinti. Jie, be kita ko, įsivaikino ukrainietį berniuką, kuris buvo pagrobtas per Mariupolio okupaciją.

[Vokietija] Kavos aparatas. Aukščiausios kokybės ir nuostabi kaina. Paskutiniai vienetai!
3911 6

Puiki kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

„Ši stipriai tikinti moteris, „pagrindinė ortodoksų motina“, kaip ji vadinama pelkėse, turi romaną su pagrindiniu Rusijos Federacijos ortodoksų milijardieriumi Konstantinu Malofejevu“, – sakė Koškina.

Ji pažymėjo, kad gandai apie tai sklandė jau seniai, tačiau neseniai pora juos patvirtino pati, kartu pasirodę Rusijos stačiatikių bažnyčios kryžiaus procesijoje. Jie ne tik vaikščiojo greta, bet ir buvo susikibę už rankų, neslėpdami artimų santykių.

 

Malofejevas, kaip ir Lvova-Belova, yra labai odiozinis veikėjas. Šis milijardierius nuo 2014 metų dalyvauja agresijoje prieš Ukrainą, finansuodamas prorusiškas grupuotes Donbase. Oligarchas yra atviras imperialistas ir svajoja paversti Rusijos Federaciją monarchija su diktatoriumi Vladimiru Putinu priešakyje.

„Taip, Lvova-Belova paliko savo vyrą kunigą kartu su visais vaikais dėl išsiskyrusio Malofejevo...", – sakė Koškina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(40)
(48)
(-8)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: