Didelės problemos su „Patriot“. Vyksta „dokumentų paėmimas“  ()

Šoigu naujoje vietoje nesėdi labai tvirtai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į „Patriot“ parko administraciją atvyko tyrėjai ir vyksta „dokumentų paėmimas“. Be to, kaip pranešama, įvykis nesusijęs su „Timuro Ivanovo byla“. Ir su kuo tai susiję? Su buvusiu gynybos ministru, dabartiniu Saugumo Tarybos sekretoriumi Šoigu? Būtent jis prieš 10 metų inicijavo „Patriot“ parko kūrimą.

Beje, Šoigu naujoje vietoje nesėdi labai tvirtai. Vakar Putinas jam paskyrė tuos pačius deputatus, kurie sėdėjo Saugumo Taryboje valdant Patruševui, įskaitant Rašidą Nurgalijevą (2004–2012 m. – Vidaus reikalų ministerijos vadovą). Nepasitiki...

Tačiau apskritai susidaro įspūdis, kad Rusijoje „patriotizmas“, susijęs su pinigų įsisavinimu. Vėliau prasideda veiksmai, kurios atrodo maždaug kaip laukinis gyvūnas ir medžiotojas.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Universalūs automobilio sėdynių užvalkalai, sulankstomi karučiai, palapinės, išmanieji laikrodžiai, kavos aparatai ir kt. (Video)
3754 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Universalūs automobilio priekinių sėdynių užvalkalai

2) „Drillpro“ - 18V, 2700W smūginis veržliasukis, be baterijų

3) Kavos aparatas

4) „BlitzWolf BW-HL5“ - fantastiško funkcionalumo išmanusis laikrodis

5) „OSCAL“ - sulankstomas metalinis karutis

6) Palapinių rinkiniai - skirti 2-4 asmenims

Išsamiau

Miške laksto kaimenė gauruotų šernų, kurie iš malonumo šėlsta, „nuodija“ pasėlius ir ėda. Bet ateina momentas, pasirodo „medžioklinis šuo“ su paruoštais dvivamzdžiais ginklais. Ir prasideda „linksmybės“. Pykšt pykšt! Paima dokumentus, teismas areštuoja ir t.t.

O juk tikriausiai tie „patriotai“, kuriuos „purto“ tyrėjai, „Vieningosios Rusijos“ nariai, nešiojo „Šv. Jurgio juosteles“, giedjo himną, patvirtintą Krymą 2014 m., pritarė Putino 2022 m. operacijai ir jie visada balsavo už Putiną.

 

Kažkoks paslaptingas, mistiškas ryšys tarp „patriotizmo“ ir galiausiai vagystės. Nevalingai ateina į galvą mintis, kad „patriotizmas“ tik priemonė, kad įvykdytų vagystę.

 Beje, kodėl Amerikoje nėra tokių parkų kaip „Patriot“? Bet, kaip matyti iš šalies, patriotizmo ten užtenka.

Apie tai rašo „Telegram“ kanalas „Vremeni na raskačku niet“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(3)
(46)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: