[ŽT] „Memorandumas? Pamirškit...“ Galingas smūgis Rusijai  ()

Turėjo būti konkurentas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos bandymas susitarti su Kinija dėl bendradarbiavimo aviacijos pramonėje ir bendrai kurti savo pirmuosius nuo sovietinių laikų plataus korpuso lėktuvus nuėjo perniek. Pekinas galiausiai pašalino Rusijos partnerius iš ilgojo nuotolio lainerio CR929 projekto, kurį jie pradėjo kurti prieš 10 metų ir kuris turėjo tapti „Boeing“ ir „Airbus“ konkurentu.

Memorandumas? Pamirškit. Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas 2014 m. per vizitą Pekine pasirašė memorandumą dėl bendro orlaivio kūrimo. Tačiau dabar Kinija šį orlaivį kuria viena, pranešė „BBC News“, remdamasi šaltiniu Kinijos lėktuvų korporacijoje COMAC.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Universalūs automobilio sėdynių užvalkalai, sulankstomi karučiai, palapinės, išmanieji laikrodžiai, kavos aparatai ir kt. (Video)
3754 4

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Universalūs automobilio priekinių sėdynių užvalkalai

2) „Drillpro“ - 18V, 2700W smūginis veržliasukis, be baterijų

3) Kavos aparatas

4) „BlitzWolf BW-HL5“ - fantastiško funkcionalumo išmanusis laikrodis

5) „OSCAL“ - sulankstomas metalinis karutis

6) Palapinių rinkiniai - skirti 2-4 asmenims

Išsamiau

Pirmadienį, liepos 22 d., prasidėjusioje Farnboro aviacijos parodoje 280 keleivinių lėktuvų laineris buvo pristatytas kaip išskirtinai Kinijos projektas, nors net jo pavadinime esanti santrumpa CR turėjo simbolizuoti projekte dalyvaujančias šalis (C - Kinija, China; R - Rusija, Russia). Dabar R iš orlaivio pavadinimo išbraukta, o COMAC jį reklamuoja kaip C929. Informaciniame stende, kuriame laineris demonstruojamas kaip sumažintas modelis, neminima nei Rusija, nei Jungtinė orlaivių korporacija (UAC), kuri buvo Kinijos gamintojo partnerė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(74)
(3)
(71)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()