Be tabu. „Smaugs lėtai.“ Kažkas bus  ()

„Jie yra atviri priešai“. 


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos opozicionierius Ilja Ponomariovas paneigė paplitusią nuomonę apie D. Trumpą ir išsakė savo požiūrį šiuo klausimu: „Tiek demokratai, tiek respublikonai, įskaitant D. Trumpą, nėra V. Putino rėmėjai, nėra jo draugai, o atviri priešai (ne oponentai, o priešai). D. Trumpas ne mažiau nei demokratai pasiryžęs sutriuškinti V. Putiną. Jei svarstytume užduotį sutriuškinti Putiną, tuomet sakyčiau, kad Trumpas yra labiau pasiryžęs sutriuškinti Putiną“. 

Apie tai Ilja Ponomariovas papasakojo savo interviu Vasilijui Golovanovui „YouTube“. 

[EU+Kuponai] Pasaulinė 4G LTE išmanaus laikrodžio premjera, žibintuvėliai, išskirtinis delninis skaitmeninis osciloskopas, karšto oro gruzdintuvė ir kt. (Video)
2969 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFW28A, SUPFW28C, SUPFW28D“ - pripučiamos SUP irklentės

2) „FNIRSI DSO152“ - delninis skaitmeninis osciloskopas

3) „Proscenic T21“ - 1700W, 5.5L karšto oro gruzdintuvė su APP

4) „N-One NPad Plus“ - 16+128GB, 10,4 colių 2K ekrano Android 13 planšetė

5) „Zeblaze Thor Ultra“ - premjera išmaniojo laikrodžio su 4G LTE, GPS ir kt.

6) „Astrolux EP03“ - 2050Lm žibintuvėlis

Išsamiau

Rusijos politikas patikino, kad „dabartinė Baltųjų rūmų administracija norėjo sustabdyti V. Putiną, bet nenorėjo jo nušalinti nuo valdžios. D. Trumpas šiuo atveju tabu nemato, tačiau yra, kaip sakoma, svarbių niuansų, kurie gali labai pakeisti situaciją, nes dabartinė administracija nusiteikusi finansinę ir karinę pagalbą Ukrainai teikti tik atsargiai ir nepakankamai. D. Trumpas yra nusiteikęs visa tai kaip kirviu nukirsti, bet jis mano, kad reikia elgtis kitaip.“ 

 

Smaugs lėtai. „D. Trumpas mano, kad turime kuo greičiau ir bet kokiomis priemonėmis sustabdyti karštąją karo fazę, o po to užsiimti Putino ekonominiu dusinimu. Jis mano, kad taip pat veiksmingai elgėsi su Iranu, atimdamas iš jo pinigus. Jis mano, kad iš Putino taip pat galima atimti pinigus ekonomikos gerinimo metodais, darant įtaką Indijai, Kinijai, manydamas, kad Rusiją su Kinija reikia atskirti vieną nuo kitos visų pirma ekonominėmis priemonėmis“, – apibendrino Ilja Ponomariovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(67)
(2)
(65)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()