„Tai blogiausia, kas gali nutikti.“ Ruošiamas perversmas. „Jie tai žino.“  ()

„Blogiausia, kas gali nutikti“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dar prieš užimdamas JAV prezidento kėdę, D. Trumpas ne tik kuria, bet ir skelbia planus išvalyti valdžią nuo jam nepatinkančių žmonių, teigia žurnalistas Ivanas Jakovina. Jei D. Trumpas taps JAV prezidentu, pirmiausia nukentės Amerikos politinis elitas. 

Apie tai Ivanas Jakovina papasakojo savo analitiniame vaizdo įraše „YouTube“.

Populiarus žurnalistas kalbėjo apie D. Trumpo ketinimus: „Dabar situaciją matau maždaug taip. Amerikos valdžios institucijos apskritai ir ypač Demokratų partija labai išsigando galimybės, kad D. Trumpas bus išrinktas antrai kadencijai. Jie mano, kad šis žmogus ketina sugriauti Amerikoje egzistuojančią sistemą, kuri JAV valdančiai klasei labai patinka ir iš kurios gauna normalų pelną.“

[EU+Kuponai] Mažiausios kainos istorijoje! Technologijos.lt išbandytų ir rekomenduojamų „KTC“ žaidimų monitorių išpardavimas + dovanos. Ribotas kiekis
2167 2

„Back to School Sale“

„KTC“ žaidimų monitorių išpardavimas!

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „KTC H27T22“ - 27 colių, QHD, 165Hz žaidimų monitorius, išbandytas ir rekomenduojamas technologijos.lt

2) „KTC H32S17“ - 32 colių, QHD, 165Hz lenktas žaidimų monitorius

3) „KTC H27S17“ - 27 colių, QHD, 165Hz, lenktas žaidimų monitorius

4) „KTC H24T09P“ - 24 colių, 1920x1080, 165Hz žaidimų monitorius, išbandytas ir rekomenduojamas technologijos.lt

Išsamiau

Po to Ivanas Jakovina išsamiau paaiškino, ką Trumpas ketina daryti atėjęs į valdžią: „Ši panika nėra nepagrįsta. D. Trumpo bendražygiai pradėjo projektą „2025-ieji“. Iš tikrųjų šio projekto esmė – pakeisti visą dabartinę Amerikos biurokratiją ir visus juos pakeisti D. Trumpui lojaliais žmonėmis, o šių žmonių pagalba pakeisti Jungtinių Valstijų socialinę ir politinę sistemą, t. y. iš tikrųjų įvykdyti Amerikoje perversmą. Jie nori pašalinti dabartinį elitą ir pakeisti jį savimi. Dabartiniam elitui tai baisu, nes jie pamatė, kad Trumpas gali laimėti. Jiems tai yra blogiausia, kas gali nutikti“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(19)
(27)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()