Režimai stiprina bendradarbiavimą. „Aiškus tikslas“  ()

Pasaulio režimai vienijasi.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiaurės Korėjos ir Baltarusijos diplomatijos vadovai nori stiprinti ir gilinti ryšius, kad atvertų naują puslapį, pranešė Šiaurės Korėjos režimo naujienų agentūra KCNA.

Antradienį Pchenjano viešbutyje „Koryo Hotel“ surengtame priėmime Šiaurės Korėjos diplomatijos vadovas Che Son Hui sakė, kad Baltarusija ir Korėjos Liaudies Demokratinė Respublika (KLDR) „siekia bendrų idealų ir tikslų“, ir pabrėžė, kad Šiaurės Korėjos vyriausybė „turi aiškų tikslą atverti naują dvišalių santykių skyrių“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Puikios saulės panelės, lazeriniai nivelyrai, „Xiaomi“ orų stotelės, išmanieji laikrodžiai ir kt.
3090 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Lenkijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „Astrolux FSP200“ - 200W portabilios saulės panelės

2) 16 linijų lazeriniai nivelyrai su 2 baterijomis

3) „Xiaomi DUKA Atuman THmini“ - 2 vnt., drėgmės ir temperatūros matuokliai

4) „VIOLEWORKS“ - 3000W galios akumuliatorinis pjūklas su baterija ir įkrovikliu

5) „Rogbid Tank M3“ - išmanusis laikrodis

6) „FunWater SUPFR01D“ - pripučiamos SUP irklentės

Išsamiau

Baltarusijos užsienio reikalų ministras Maksimas Ryženkovas kalbėjo apie „abipusio pasitikėjimo, pagarbos ir supratimo pagrindu plėtojamus ir gilinamus dvišalius santykius, kuriems Baltarusijos prezidentas Aliaksandras Lukašenka ir Šiaurės Korėjos aukščiausiasis lyderis draugas Kim Jong Unas skiria ypatingą dėmesį“, rašo agentūra KCNA.

 

Baltarusija yra viena iš šalių, į kurias Šiaurės Korėja praeityje siuntė savo personalą, pažeisdama JT Saugumo Tarybos rezoliucijas. Liepos mėn. Baltarusija taip pat įstojo į Šanchajaus bendradarbiavimo organizaciją, kuri buvo įkurta Maskvos ir Pekino iniciatyva.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(0)
(6)
(-6)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()