„Sunku įsivaizduoti, kas bus, kai Šoigu staiga prabils.“ Gali būti, kad jo likimas nulemtas  ()

„Kodėl Šoigu nieko nenutinka?“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos žiniasklaida pranešė apie dar vieno buvusio Sergejaus Šoigu pavaduotojo sulaikymą. Kalbame apie generolą Dmitrijų Bulgakovą, kuris kažkada buvo atsakingas už logistikos paramą okupacinėje armijoje.

Publicistas ir visuomenės veikėjas Rostislavas Murzagulovas „24 kanalui“ sakė, kad Bulgakovas buvo nušalintas nuo vadovavimo svarbiems procesams. Tačiau Rusijos armijoje visuose lygiuose yra korupcijos ir nusikalstamos veiklos.

Kodėl Bulgakovas buvo sulaikytas? Būtent dėl ​​didelės korupcijos ir vagysčių Rusijos planai „Kyjivas per 3 dienas“ žlugo.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Įspūdingi el. paspirtukai su 6000W, 80km/h, 60V 30Ah Samsug baterija, SUP irklentės, TWS ausinės, pūstuvai-siurbliai ir kt. (Video)
3794 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFW08C“ - pripučiama SUP irklentė

2) „BlitzWolf BW-FYE15“ - TWS ausinės su trigubomis dinaminėmis tvarkyklėmis

3) „MECO ELEVERDE ME-CR1“ - akumuliatorinis pūstuvas-siurblys

4) „YUME HAWK PRO“ - el. paspirtukas su 6000W, 60V 30Ah Samsug baterija ir kt.

5) Įkraunamas belaidis mini įrankis poliravimui, graviravimui, šlifavimui ir gręžimui

6) „DIDEEP“ - nardymui skirtas deguonies balionas

Išsamiau

Okupantų ginklai nešaudė, o technika gedo net paradų metu.

„Vienas iš tų vagių buvo generolas Bulgakovas. Tačiau mažai tikėtina, kad jo sulaikymas yra susijęs su kito Šoigu deputato Timuro Ivanovo byla. Kalbėta apie žymiai didesnes lėšas“, – sakė Murzagulovas.

Tikriausiai Bulgakovo areštas yra senų bylų aidas. Mat pastaraisiais metais jis buvo perkeltas į kitas pareigas ir su logistikos reikalais neužsiėmė. Armijos generolui tai jau buvo laikoma pensija.

 

„Kodėl Šoigu nieko nenutinka? Nes jis žino daug Putino paslapčių, ypač susijusių su karu. Sunku įsivaizduoti, kas bus, kai Šoigu staiga prabils arba jam kas nors atsitiks. Putinui tai didelė nelaimė“, – pažymėjo publicistas.

Savo ruožtu Šoigu neišduos Rusijos diktatoriaus, tačiau nereikia pamiršti, kad jis taip pat trukdo daugeliui žmonių. Todėl buvęs Krašto apsaugos ministerijos vadovas gali pakartoti Jevgenijaus Prigožino likimą.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(137)
(8)
(129)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: