Naujas skandalas. „Puola kaip Putinas“  ()

„Šiandien Europa nedaro nieko kito.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Puola kaip Putinas. Vengrijos ministras pirmininkas, tiesą sakant, pakartojo diktatoriaus Putino žodžius apie „Nord Stream“ griovimą valstybiniu lygiu, tai yra, su užuomina į JAV.

Vengrijos ministras pirmininkas Viktoras Orbanas pakomentavo sprogimus dujotiekiuose „Nord Stream“. Jis juos pavadino teroristiniu išpuoliu, kuris „akivaizdžiai įvykdytas vadovaujant amerikiečiams“. Tokį pareiškimą Vengrijos vyriausybės vadovas pasakė per pagrindinę kalbą Tušvanjoš vasaros stovykloje Rumunijoje, praneša „Agerpres“.

[EU+Kuponai] Specialus rinkinukas! Įspūdingi el. paspirtukai su 6000W, 80km/h, 60V 30Ah Samsug baterija, SUP irklentės, TWS ausinės, pūstuvai-siurbliai ir kt. (Video)
3797 3

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-07-31/2024-08-31

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) „FunWater SUPFW08C“ - pripučiama SUP irklentė

2) „BlitzWolf BW-FYE15“ - TWS ausinės su trigubomis dinaminėmis tvarkyklėmis

3) „MECO ELEVERDE ME-CR1“ - akumuliatorinis pūstuvas-siurblys

4) „YUME HAWK PRO“ - el. paspirtukas su 6000W, 60V 30Ah Samsug baterija ir kt.

5) Įkraunamas belaidis mini įrankis poliravimui, graviravimui, šlifavimui ir gręžimui

6) „DIDEEP“ - nardymui skirtas deguonies balionas

Išsamiau

Patvirtindamas savo žodžius, Orbanas pareiškė, kad Europos politika tariamai žlugo ir Europa atsisakė ginti savo interesus.

„Šiandien Europa nedaro nieko kito, tik besąlygiškai vykdo JAV demokratų partijos užsienio politiką, net ir savęs žalojimo kaina“, – sakė Vengrijos ministras pirmininkas.

Orbanas mano, kad sankcijos iš esmės kenkia Europos interesams, tik padidina energijos kainas ir daro Europos ekonomiką nekonkurencingą.

 

„Tai, kad mes tylime apie „Nord Stream“ dujotiekio bombardavimą, kad pati Vokietija tyli apie akivaizdų teroro aktą, įvykdytą vadovaujant amerikiečiams prieš jos nuosavybę, ir mes netiriame, nesistengiame išsiaiškinti ir nesprendžiame šio klausimo teisiškai – mes lygiai taip pat netinkamai pasielgėme dėl Angelos Merkel pasiklausymo, kuris buvo atliktas padedant Danijai. Ir tai ne kas kita kaip paklusnumo aktas“, – pridūrė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(2)
(35)
(-33)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: