„Vyksta konfliktas.“ Jie yra prieš Skabejevą ir Solovjovą (Video)  ()

Rusijoje vyksta konfliktas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje vyksta konfliktas: „karo korespondentai“, „Z blogeriai“, kurie yra arčiau fronto ir žino realybę, piktinasi tuo, kas vyksta ir konfliktuoja su tais, kurie yra arčiau valdžios ir propagandos valstybiniuose televizijos kanaluose. Apie tai šiandien, liepos 27 d., televizijos kanale FREEDOM, kalbėjo Rusijos žurnalistas, sociologas ir publicistas Igoris Jakovenko.

Z-tinklaraštininkai prieš Skabejevą ir Solovjovą. „Kyla konfliktas tarp tų, kurie transliuoja federaliniais kanalais ir kurie yra gana toli nuo fronto linijos, su tais pačiais ksenofobijos ir rusų fašizmo šalininkais, kurie yra arčiau fronto. Tai konfliktas tarp Valstybės Dūmos deputatų ir Rusijos „karo korespondentų“. Jie yra toje pačioje pusėje, bet yra partijos linija, kuriai atstovauja TV ir Dūmos nariai, ir yra taip vadinamos tranšėjos tiesos šalininkai“, – sakė jis.

[EU+Kuponai] Mažiausios kainos istorijoje! Technologijos.lt išbandytų ir rekomenduojamų „KTC“ žaidimų monitorių išpardavimas + dovanos. Ribotas kiekis
2230 2

„Back to School Sale“

„KTC“ žaidimų monitorių išpardavimas!

Nuolaidų kuponai

Iš Europos sandėlių

Iki 2 metų garantijos

1) „KTC H27T22“ - 27 colių, QHD, 165Hz žaidimų monitorius, išbandytas ir rekomenduojamas technologijos.lt

2) „KTC H32S17“ - 32 colių, QHD, 165Hz lenktas žaidimų monitorius

3) „KTC H27S17“ - 27 colių, QHD, 165Hz, lenktas žaidimų monitorius

4) „KTC H24T09P“ - 24 colių, 1920x1080, 165Hz žaidimų monitorius, išbandytas ir rekomenduojamas technologijos.lt

Išsamiau

Į Rusijos informacinę erdvę vis dažniau patenka informacija apie Rusijos armijos nuostolius ir nesėkmes fronte Ukrainoje, apie Rusijos Federacijos karinės vadovybės nusikalstamus įsakymus. Tai Kremliui labai nepatinka, nes neatitinka oficialios partijos linijos.

„Nusivylimas nuolat trykšta iš „karo korespondentų“ ir „Z-tinklaraštininkų“ lūpų. Jie piktinasi tuo, kas vyksta fronte. Nuostoliai tik didėja. Baisus požiūris į žmonių gyvybes sukelia fronte esančių žmonių pasipiktinimą ir susierzinimą. Galima paminėti daugybę pavyzdžių, kai „karo korespondentai“ kritikuoja valdžią ir reiškia pasipiktinimą. Yra žmonių, kurie palaiko Rusijos fašistinio Reicho pusę, bet net jie sako, kad Putinas turi būti patrauktas atsakomybėn“, – sakė Jakovenko.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(177)
(1)
(176)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()