„Prisižaidė iki visiško neapibrėžtumo.“ Kritinė situacija praleista (Video)  ()

Putino režimas nesugrius iš karto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rimtos strateginės Ukrainos ir Vakarų klaidos Rusijos ir Ukrainos kare privedė prie visiško netikrumo, sakė Genadijus Gudkovas.

Šiandien, net jei Ukraina sukeltų rimtą karinį pralaimėjimą Rusijai, Putino režimas nesugrius iš karto. Ir tam yra rimtų priežasčių, kurias interviu „YouTube“ kanalui „Fabrika novin“ išsakė buvęs Valstybės Dūmos deputatas Genadijus Gudkovas.

Kad Rusijos armijos karinis pralaimėjimas lemtų nedelsiant Putino pašalinti iš valdžios, Ukraina ir Vakarai prieš dvejus metus turėjo aktyviai plėtoti dialogą su tam tikra Rusijos elito dalimi, galinčia tokiu atveju nuversti diktatorių. Tačiau šie silpni bandymai, prasidėję pirmaisiais plataus masto karo metais, pamažu dingo.

[EU+Kuponai] Kampiniai šlifuokliai, kelioniniai šaldytuvai, belaidžiai lituokliai, elektriniai vandens šildytuvai, USB atmintukai ir uodų lempa-gaudyklė (Video)
3037 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-05/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Uodų lempa-gaudyklė

2) „H1“ - dviejų impulsų rankinis taškinio litavimo aparatas

3) Elektrinis vandens šildytuvas - 220V, 6000W, pilnas jutiklinis valdymas

4) „Mudiro“ - kelioniniai 35/55 litrų talpos šaldytuvai su LED valdymo panele

5) „Drillpro“ - 800W kampinis šlifuoklis, pasirenkamas baterijų skaičius

6) „BlitzWolf BW-UPC2“ - USB atmintukas (32-256GB)

Išsamiau

Vakarai žaidė savo korta, remdamiesi Ukraina. Atseit, ji sako: „Ne, su rusais apskritai nereikia jokių kontaktų“.  Tai buvo tiesiog naudinga Vakarų šalims, nes jos dar nebuvo iki galo apsisprendusios, ką daryti su Putino Rusija“, – pažymėjo opozicionierius. Tad paaiškėjo, kad su tam pasiruošusiais Rusijos valdžios atstovais dialogas nevyko. O kontaktai, kurie tada, pirmaisiais metais, suaktyvėjo ir galėjo duoti teigiamą rezultatą, nutrūko.

Štai kodėl Ukrainos karinės pergalės dabar, kurios beje mažai tikėtinos, nesukels tiesioginio Putino režimo žlugimo. Kartu niekas negaus ilgalaikės taikos ir jokių saugumo garantijų, kol Putinas valdys Kremlių, pabrėžė Gudkovas.

 

„Mano nuomone, buvo padarytos rimtos strateginės klaidos. Kiekvienas žaidė savo žaidimą ir dėl to prisižaidė iki visiško neapibrėžtumo. Nėra bendro putinizmo panaikinimo plano, todėl Putinas Kremliuje jaučiasi gana pasitikintis ir ramus. Jam pavyko aplink save sutelkti tam tikrą elitą, kuris 2022 metais ir ypač 2023 metų pradžioje svyravo su baisia ​​jėga. Tada buvo kritinė situacija Putino režimui, bet ji buvo praleista“, – savo požiūrį išsakė politikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(10)
(36)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: