„Tai įvyko pirmą kartą po SSRS žlugimo. Pasekmės bus siaubingos“  ()

Bandė apgauti savo Vakarų „partnerius“ jam įprastu Sankt Peterburgo banditų stiliumi.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-05 „Tai įvyko pirmą kartą po SSRS žlugimo. Pasekmės bus siaubingos“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pirmą kartą po SSRS žlugimo Rusijos Federacija ir Vakarų šalys įvykdė grupinį kalinių apsikeitimą. Šios istorijos pasekmės bus siaubingos.

Rusijos opozicionierius ir sociologas Igoris Eidmanas savo „Telegram“ tinklaraštyje pasidalijo šia nuviliančia prognoze.

„Džiaugiuosi, kad Kara-Murza, Skoličenko ir kiti politiniai kaliniai bei užsienio įkaitai buvo išlaisvinti. Tai buvo lėta, kankinama Rusijos teroristinio režimo vykdoma žmogžudystė.

Tačiau šis sandoris turi ir politinę pusę, kuri yra ne tik abejotina (pirmą kartą dėl tokių mainų buvo paleistas teroristas žudikas), bet ir itin pavojinga.

[EU+Kuponai] Kampiniai šlifuokliai, kelioniniai šaldytuvai, belaidžiai lituokliai, elektriniai vandens šildytuvai, USB atmintukai ir uodų lempa-gaudyklė (Video)
3019 1

Specialus rinkinukas

Kuponai

Galioja iki 2024-08-05/2024-09-30

Labai ribotas kiekis

Iš Čekijos/Kinijos sandėlių greitas ir saugus pristatymas

1) Uodų lempa-gaudyklė

2) „H1“ - dviejų impulsų rankinis taškinio litavimo aparatas

3) Elektrinis vandens šildytuvas - 220V, 6000W, pilnas jutiklinis valdymas

4) „Mudiro“ - kelioniniai 35/55 litrų talpos šaldytuvai su LED valdymo panele

5) „Drillpro“ - 800W kampinis šlifuoklis, pasirenkamas baterijų skaičius

6) „BlitzWolf BW-UPC2“ - USB atmintukas (32-256GB)

Išsamiau

Putino teroristų įkaitų paėmimo taktika pasirodė veiksminga. Tai reiškia, kad Kremlius iš tikrųjų paskatino ją suaktyvėti. Negana to, Rusijos valdžia išsisuko su Navalno (Rusijos opozicijos lyderio – red.) nužudymu, Putinas vis tiek gavo, ko norėjo.

Putinas ne tiesiog nužudė Navalną, kad užkirstų kelią jo mainams. Jis iš pradžių neketino paleisti savo asmeninio priešo, kurio giliai ir žiauriai nekentė. Rusijos diktatorius bandė apgauti savo Vakarų „partnerius“ jam įprastu  Sankt Peterburgo banditų stiliumi. Jis nusprendė gauti Krasikovą, kurio jam tikrai reikėjo, neatiduodamas Navalno: pirmiausia išsiderėti mainus, o tada nužudyti Aleksejų ir pakeisti jį kitais kaliniais, kurie nėra tokie svarbūs diktatoriui. Apie tai čia rašiau iškart po žmogžudystės, išreikšdamas įsitikinimą, kad ši schema nepasiseks. Tačiau Putinui pavyko.

 

Po KGB operacijos pagrobti ir paskirti Baltarusijoje mirties bausmę Vokietijos piliečiui Vakarai susvyravo. Net ir nužudęs Navalną, Putinas sugebėjo pasiekti savo tikslą ir gauti Krasikovą.

Politinės šių mainų pasekmės yra tokios, kad Putinas ir jo žudikai dar labiau tikės savo nebaudžiamumu, Vakarų lyderių silpnumu ir savo gudrumu, savo teroristinės taktikos sėkme. Jie bus dar aktyvesni ir įžūlesni žudydami, grobdami įkaitus ir kariaudami hibridinį karą prieš laisvąjį pasaulį.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(47)
(8)
(39)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: