„Jis dirba Kremliui?“ Soc. tinklai sprogo. Kas vyksta (Foto)  ()

Internetas aštriai sureagavo į Rusijos „opozicionieriaus“ poziciją.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-08-06 „Jis dirba Kremliui?“ Soc. tinklai sprogo. Kas vyksta (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos politikas Vladimiras Kara-Murza, kurį Vakarai sugebėjo ištraukti iš Rusijos požemių, visų pirma pareikalavo panaikinti sankcijas Rusijos Federacijai.

Buvęs politinis kalinys Vladimiras Kara-Murza, kuriam pasisekė, kad jis buvo paleistas per didelius mainus, nedelsdamas pradėjo dėstyti, kad būtų panaikintos sankcijos Rusijos Federacijai.

Kara-Murza sakė ketinantis kovoti su Vakarų sankcijomis Rusijos Federacijai už agresiją prieš Ukrainą. Jis teigia, kad pasaulis turėtų apsiriboti tik asmeninėmis ribojančiomis priemonėmis prieš V. Putino režimo atstovus, o ne bausti visus rusus.

„Labai dažnai sankcijos yra nukreiptos ne prieš Putino pareigūnus, o prieš visus Rusijos piliečius. Tai labai nesąžininga ir neproduktyvu“, – sakė „opozicionierius“.

Jis tvirtina, kad tokios sankcijos neva sustiprina antivakarietiškas nuotaikas Rusijos Federacijoje.

[Pasaulinė premjera] Iš EU su kuponais monstrinės energijos stotys! Pamaitins ir elektromobilį, ir visus namus (Video)
4041 4

„Earth Day Sale“ išpardavimas!

Specialūs kuponai

Iš Europos sandėlių

2 metų garantijos

„FOSSiBOT F3600 Pro“ energijos stotis + „FOSSiBOT FB3840“ papildomos baterijos + „FOSSiBOT SP420“ 420W saulės panelės

Išsamiau

„Nelieskite šalies, bauskite niekšus“, – pridūrė Kara-Murza.

Už jo poziciją mūru stojo kiti tariamai į Vakarus pabėgę Rusijos opozicionieriai, tačiau ten ir toliau propaguojantys prokremliškus naratyvus.

Rusijos liberalai ėmė energingai reikalauti panaikinti sankcijas, kai Rusijos Federacijos centrinio banko vadovė putinistė ​​Elvira Nabiullina viešai pripažino jų griaunamą poveikį Rusijos ekonomikai.

 

Jis dirba Kremliui? Internetas aštriai sureagavo į Rusijos „opozicionieriaus“ poziciją. Kai kas įtarė jį dirbant Kremliui. Kiti teigia, kad jis, kaip ir daugelis Rusijos „liberalų“, „gyvena rožiniame pasaulyje“ ir nemato, kuo Rusija iš tikrųjų tapo. Kara-Murzai buvo priminta, kad paprasti rusai didžiąja dalimi yra šio karo bendrininkai: daugelis jų eina kovoti dėl pinigų, likusieji aktyviai ar pasyviai palaiko agresiją ir Rusijos diktatorių Vladimirą Putiną.

„Kas yra paprasti rusai? Tie, kurie dirba gynybos pramonėje – eiliniai? Tie, kurie ant tankų – eiliniai? Kurie skundus rašo už geltonai mėlynus bordiūrus – eiliniai? Tie, kurie už „bambalį“ neša „humanitarinę pagalbą“ – eiliniai? Tie, kurie perka butus Mariupolyje, gal jie eiliniai? Tie, kurie važiuoja atostogauti į okupuotas teritorijas – eiliniai? Tie, kurie šaukia apie rusų didybę parodose su karine technika – ar jie eiliniai? Arba tie, kurie džiaugsmingais šūksniais palydi raketas į Charkivą – eiliniai? Kokie tie eiliniai rusai? Patikslink!

 

Ar 600 tūkstančių „rusų berniukų“, kariaujančių Ukrainoje, irgi nekalti? O jų žmonos, tėvai, kurie juos palaiko? Pažiūrėk į tūkstančius įprastų apklausų Rusijos gatvėse!

Elito krūvelė tiki pasakomis, kurias patys ir sugalvojo. Rusai nori žudyti, užgrobti svetimas teritorijas... Putinas tiesiog perkando eilinio ruso siekius.

Trojos arkliai, kurie buvo išsiųsti į Vakarus. Su šiais „opozicionieriais“ viskas aišku“, – rašo vartotojai internete.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(110)
(14)
(96)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: